Inlägg taggade med helg

En fredag i juni

Det är fredag. Det ska bli skönt med helg. Jag sitter på kontoret och fryser litegrann. Det är en grå dag igen. Regn i luften. Jag behöver en kopp kaffe. En till. För jag har redan druckit en … och efter den andra, eller tredje, kommer jag att bli kissnödig.

Jag vet hur min dag ser ut.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

Efterfest

Helgen har inneburit herrklubbsträff … och hur roligt det än är att samlas sådär allihop så betyder det fest i dagarna två och jag orkar inte riktigt med det längre.

Jag är helt enkelt lite trött och sliten idag.

Läs andra bloggar om , , , , , ,

On my way to work

Måndag. En ny dag och en ny arbetsvecka. När jag kommer till jobbet tar jag mig en kopp kaffe, sen sätter jag mig där uppe, kollar mailen – inget intressant har trillat in under helgen. Jag fixar och donar lite och väntar på måndagsmötet. När det är klart, sätter jag igång med olika saker.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,

Chicken and rice

Jag är mätt som en plätt efter att ha ätit en stor portion med kycklingspett. Med ris och jordnötssås. Hej paltkoma. Hej eftermiddag med solsken. Hej fredag. Hej helgen som börjar snart.

Låten ”Chicken and rice” på Spotify. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , ,

Daylight and the sun

En lördag som känns lite som en söndag. Den där bonusdagen som sossarna har fått in i almanackan är en ganska trevlig idé. Frukosten är just uppäten, solen skiner och fåglarna kvittrar … livet känns ganska skönt ändå.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

Rigor Mortis

Ooops, nu har jag gjort det igen. Sovit på något märkligt sätt med huvudet på kudden. Eller vid sidan av. Eller kanske i sömnen puttat bort den helt och hållet. Nacken är spänd som en fiolsträng. Eller kanske inte riktigt, men litegrann.

Idag känns allt lite sådär härligt på något odefinierbart sätt, trots nacken. Kanske är det för att solen skiner igen. Jag blir ju glad då. Mitt humör påverkas ju ganska mycket av vädret (som du vet). Som grädde på moset ska helgen tydligen bjuda på både strålande solsken och värme.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Friday on my mind

Den här snabba (korta) veckan lider mot sitt slut. Fredag är en skön dag. Jag gillar fredagar (om det nu var någon som hade missat det). Jag gillar känslan av att hela helgen är framför mig och att solen skiner (typ).

På radion pratade de nyss om Laleh. Att hon är en så duktig kvinna, som går sin egen väg och som inte bryr sig om konventioner och som kör sin grej. Må så vara. Men jag tycker hon verkar lite bajsnödig. Ungefär så som Nordpolen troligen hoppades på att framstå i morgonprogrammet när han istället framstod som en fullblodsdåre.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,

Klockomställningen

I helgen som kommer är det dags för det där eländet med att ställa om klockan till sommartid. Det där fullkomligt absurda påhittet som rubbar dygnsrytmen, ökar risken för hjärtinfarkter och som gör mer skada än nytta.

Jag gått med i facebook-gruppen ”Avskaffa sommartiden!” För det är väl så man gör nu för tiden när man vill visa sitt missnöje mot någonting.

Klicka här och att ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

Gnällmorgon. Igen.

Det var snö på marken hemma i byn. Vitt. Inte en sak man vill se när man vinklar upp persiennerna. Att det dessutom var sånt där grå-tråkväder gjorde ju knappast min måndagsmorgon till en solskensupplevelse.

Helgerna går alldeles för fort. F-n, även om jag inte gör någonting, så hinner jag inte med någonting.

Klicka här och att ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , ,

Besatthet och smuts.

Säg hej till min senaste besatthet. Syrliga kulor. De består säkert bara av socker och smakämnen, men jeebus så goda de är … och besatthet är kanske att ta i lite i överkant … men det är nästan så att jag inte kan sluta äta dem.

Efter jobbet åkte jag och tvättade bilen. Lite lätt irriterad blev jag när jag efteråt upptäckte att det på passagerarsidan fortfarande satt ganska mycket smuts kvar. Hård smuts som vägrade att lossna. Smutsig smuts. Ful smuts. Det får bli till att skrubba ordentligt i helgen. Kanske.

Klicka här och att ge mig en röst till. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,