Innan det blir skönt.

När jag på kvällen klär av mig i sovrummet för att gå och lägga mig i sängen är det som att dö en smula. De första minutrarna under täcket ligger jag nästan och hackar tänder för att det är så … ska jag kanske kalla det för svalt. 

Och jag vill ju ha det svalt i sovrummet på natten. Det är liksom skönast så. Att försöka sova när det är för varmt är mest jobbigt. Men de där första minutrarna innan täcket värmts upp är pest och pina varja gång. Det är hemskt. Jag känner mig lite som en isbit. Varje kväll.

Klicka här och ge mig din röst en gång till. För visst är det väldigt mycket roligare om jag hamnar jättehögt på listan!
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 kommentarer

 1. Svara
  Lindalein tor 15 jan 2009, 11:04

  Visst är det konstigt?! Jag har exakt samma problem, fryser rumpan av mig när jag går och lägger mig, men sedan kan det vara nästan för varmt på natten ändå!

 2. Svara
  VARMT tor 15 jan 2009, 11:50

  En partner i sängen värmer gött..

 3. Svara
  Gus tor 15 jan 2009, 16:31

  Tycker tvärtom. Älskar att lägga mig i en kall säng! Bästa kombon är nyduschad ner i säng med nybytta lakan och iskallt i sovrummet! Men det är ju jag.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.