Inlägg taggade med Frusen

Är det fredag?

Ja, det är det! Dessutom är det den 13:e idag. Än så länge ingen otur och förhoppningsvis får det väl fortsätta så. Lunchen är uppäten och efter-maten-tröttheten har mig i sitt grepp. Frusen är jag också, men om man håller händerna på elementet känns allting lite sådär varmt och bra.

Klicka här och ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

The irony of it all.

Här sitter jag hemma i min lägenhet och är sådär frusen och kall. Men så hör jag glassbilen, slänger på mig jackan och springer ut och köper mig en stor påse ispinnar.

Klicka här och ge mig en helt ny röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,

Isbitar.

Jag är så löjligt frusen om mina händer och fingrar att om jag hade jobbat i en bar, skulle det inte behövas någon is.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , ,

Skorpa

I morse – måndagsmorgon såklart – var det otroligt bökigt att ta sig in i bilen. Låsen hade frusit och över hela bilen låg ett hårt packat lager av töad, frusen, töad, frusen snö. När jag fått bort det mesta av snön var det en svårgenomtränglig skorpa av is som tog en mindre evighet att skrapa loss. 

Kanske inte den bästa starten på da’n.

Klicka här och att ge mig en röst till. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , ,

Innan det blir skönt.

När jag på kvällen klär av mig i sovrummet för att gå och lägga mig i sängen är det som att dö en smula. De första minutrarna under täcket ligger jag nästan och hackar tänder för att det är så … ska jag kanske kalla det för svalt. 

Och jag vill ju ha det svalt i sovrummet på natten. Det är liksom skönast så. Att försöka sova när det är för varmt är mest jobbigt. Men de där första minutrarna innan täcket värmts upp är pest och pina varja gång. Det är hemskt. Jag känner mig lite som en isbit. Varje kväll.

Klicka här och ge mig din röst en gång till. För visst är det väldigt mycket roligare om jag hamnar jättehögt på listan!
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kallheten


Elementen står på max men är ändå bara halv-ljumma.

Damn. Jag har suttit och varit sådär irriterande småfrusen hela dagen idag. Och det blir definitivt inte bättre av att komma hem till en lite för kall lägenhet.

Imorgon kanske jag (om jag kommer ihåg det) åka och köpa mig ett sånt där extraelement som man kan ställa i ett hörn någonstans eftersom mina vanliga element inte behagar att bli tillräckligt varma för att värma upp lägenheten.

BloggRegistret.seKlicka på den svart/vita rutan här bredvid så blir jag glad! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

En högre temperatur

När jag kom efter jobbet så var jag fortfarande frusen. Trots en varm bil. Jag glufsade i mig några smörgåsar tillsammans med en kopp varm choklad. Sen fyllde jag upp badkaret med ångande varmt vatten och hoppade i tillsammans med de sista kapitlen av Hari Kunzrus ”leela.exe”.

Nu fryser jag inte längre.

Du glömmer väl inte att du gör mig extra glad om du röstar på mitt bidrag i omröstningen på Svenska Designpriset … och du kommer till röstningssidan genom att klicka här.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

Temperatur

Ugh, kall dag. Rått och äckligt. Jag gillar inte kyla. Alls. Eller det kanske inte är kallt egentligen här på kontoret, men jag är frusen idag. För trots att jag sitter med tröja på mig så sitter jag och huttrar. Jag får liksom inte upp temperaturen. Ett bad skulle sitta fint. Ett riktigt varmt.

Du glömmer väl inte att du gör mig extra glad om du röstar på mitt bidrag i omröstningen på Svenska Designpriset … och du kommer till röstningssidan genom att klicka här.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , ,

Det bränner

Efter att ha varit lite småfrusen hela förmiddagen känner jag mig nu efter lunchen mycket bättre. En nummer tre, Gaeng Khiew kwan gai (kycklingfilé i thailänsk grön curry), med tre stjärnor på starkhetsskalan har värmt upp min nedfrusna kropp. Att munnen känns lite lätt som eld och smaklökarna för tillfället verkar vara bortbrända är en helt annan femma.

Rösta på mig!
… och sen borde du skriva upp dig och vara med på Earth hour den 29 mars 2008! Andra bloggar om: , , , , , , , ,