Inlägg taggade med varmt

Why do I keep counting?

Ja, jag vet att jag bloggar om tramsiga små blommor. Men jag har ingenting att skriva om för tillfället och istället för att lägga ner skiten och dödförklara bloggen i typ en halv dag (som jag brukar då och då) så blir det för tillfället tramsiga inlägg med små blommor.

Annars mår jag bra. Solen skiner och det känns som om det är typ 30° inne på vårt kontor idag. Ute med för den delen. Sommarvärme. Vem hade anat det.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

After hours

Efter jobbet, när jag kom hem till byn, för att det är fredag och fredagar är ju så otroligt trevliga dagar, så blev det några öl på Valvens After Work.

Efter de där ölen så blev det en stros i solskenet. Vädret är ju så ljuvligt att om jag vid tillfället hade suttit på en stol så hade jag trillat av den.

Vindstilla, solsken och till och med nästan varmt trots att det började bli kväll. Det är såhär års min fina lilla by vaknar till liv och visar sig från sin bästa sida. Jag gillar’t.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

I smell trouble

Det är ljuvligt ute. Strålande solsken. Det är varmt, skönt och klarblå himmel. Fåglar kvittrar och träd som knoppas, på väg att brista ut i grönska … och så den omisskänliga doften av gödsel över sta’n. Linköping doftar idag som en bondgård.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , ,

Väderleksrapport.

Jag gillar prognosen … även om det tydligen ska bli regn på tisdag, men kolla de andra dagarna nästa vecka.

Najs!

Läs andra bloggar om , , , , , , , ,

Är det fredag?

Ja, det är det! Dessutom är det den 13:e idag. Än så länge ingen otur och förhoppningsvis får det väl fortsätta så. Lunchen är uppäten och efter-maten-tröttheten har mig i sitt grepp. Frusen är jag också, men om man håller händerna på elementet känns allting lite sådär varmt och bra.

Klicka här och ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

Innan det blir skönt.

När jag på kvällen klär av mig i sovrummet för att gå och lägga mig i sängen är det som att dö en smula. De första minutrarna under täcket ligger jag nästan och hackar tänder för att det är så … ska jag kanske kalla det för svalt. 

Och jag vill ju ha det svalt i sovrummet på natten. Det är liksom skönast så. Att försöka sova när det är för varmt är mest jobbigt. Men de där första minutrarna innan täcket värmts upp är pest och pina varja gång. Det är hemskt. Jag känner mig lite som en isbit. Varje kväll.

Klicka här och ge mig din röst en gång till. För visst är det väldigt mycket roligare om jag hamnar jättehögt på listan!
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Väder, ecstacy och en varning

Egentligen ville jag gå till sluskstället och äta raggmunk med stekt fläsk men perkele vilket monstruöst jäkla skitväder. Nästan värsta tänkbara faktiskt. Isande vindar och regn från både höger och vänster gjorde att det istället blev en sån där fryst fiskgratäng från matbutiken som ligger närmast.

Enligt en amerikansk studie kan ecstacy lindra vid posttraumatisk stress. Professor Elias Eriksson vid Göteborgs universitet kommenterar; ”Stämmer resultaten är det helfestligt”. Jorå, helfestligt var ordet.

Jag längtar till våren. Då när det är sådär soligt, varmt och … trevligt.

Centern vill för övrigt ändra i IPRED-förslaget så att man först ska få en varning (ja, det låter väl bra) innan det sen eventuellt går vidare. Så att, som jag hörde på radion i morse, en förälder kan säga till sitt barn att sluta … och jag kan nästan höra hur det låter:
– Nä, sluta nu.

BloggRegistret.seKlicka på den svart/vita rutan här bredvid, gör det. Det är bra att du gör det för då blir jag glad! Sen tycker jag att du kan kolla in andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

En högre temperatur

När jag kom efter jobbet så var jag fortfarande frusen. Trots en varm bil. Jag glufsade i mig några smörgåsar tillsammans med en kopp varm choklad. Sen fyllde jag upp badkaret med ångande varmt vatten och hoppade i tillsammans med de sista kapitlen av Hari Kunzrus ”leela.exe”.

Nu fryser jag inte längre.

Du glömmer väl inte att du gör mig extra glad om du röstar på mitt bidrag i omröstningen på Svenska Designpriset … och du kommer till röstningssidan genom att klicka här.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

Temperatur

Ugh, kall dag. Rått och äckligt. Jag gillar inte kyla. Alls. Eller det kanske inte är kallt egentligen här på kontoret, men jag är frusen idag. För trots att jag sitter med tröja på mig så sitter jag och huttrar. Jag får liksom inte upp temperaturen. Ett bad skulle sitta fint. Ett riktigt varmt.

Du glömmer väl inte att du gör mig extra glad om du röstar på mitt bidrag i omröstningen på Svenska Designpriset … och du kommer till röstningssidan genom att klicka här.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , ,

Kvällspromenad i Vadstena med kameran

Jag tog en liten kvällspromenad och som vanligt var kameran med i handen. När jag passerade Folkhögskolan/Trefaldighetskyrkan så hörde jag hur musiklinjens elever övade där inne och det lät ganska … fint.

Borta i lilla småbåtshamnens vass har en svanhona byggt bo och ligger och ruvar. Hennes svanman är säkert någonstans i krokarna.

Solen är på väg nedåt och det är säkert flera grader över 20° C ute.

En bit bort nere i hamnparken spelar ett gäng kubb. Ett ungt par har lite picknick. Det såg ganska trevligt ut.

När jag ändå går förbi, så tar jag en panoramabild på slottet. Sen går jag hemåt och gör inte så mycket mer.

…och så har spindelsäsongen börjat. Det sitter stora spindlar lite här och där utanför mina fönster. Jag kan ju inte påstå att jag är helt förtjust i de där äckliga små krypen.

Läs andra bloggar som skrivit eller fotat om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , och en