Inlägg taggade med esc

Champ's alright for you?

Fyra grabbar, som efter kvällen blev fem, satt efter mycket om och men och kollade på melodifestivalspektaklet. Sen korkades en flaska champagne upp (!) … och jag vet inte … men det var inte riktigt så jag hade tänkt mig att kvällen skulle sett ut. Hur som helst, Bosnien/Herzegovina var de som vi hade satt en slant på, de som vi hejade på … men det gick bara lite bättre för dem än det gick för Sverige.

Det var en decimerad Herrklubbsträff med fika, tipsande, hospitalsmuseum, öl, minigolf, öl, grillning, öl, krocket, öl och sen ovanstående (med öl och sprit). Sen gick vi hem till Titti som hade lite kalas och där var folk i gasen och vi hamnade på Rådhuskällaren. Sen var det dags att gå hem.

…och by the way … tysklands låt, refrängen, var en klockren kopia på… vadå? Jag kände igen låten. Jättemycket. Typ en ren rip-off på vad det nu kan ha varit.

…och är det någon mer än jag som inte tror att en endaste av de där Eurovision-låtarna skulle ha en chans i den riktiga världen – alla låtarna var ju skitdåliga.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kleerup och Perelli

Nu har jag lyssnat igenom Kleerups skiva några gånger och det känns lite som det är samma låt om och om på hela skivan. Lite enformig. Sen känns ljudbilden lite platt. Men skivan är ganska bra ändå, lite platt, men bra. Ett betyg skulle kanske hamna på 3,5 av fem. Typ.

Vilket antiklimax det hade blivit (och feta skandalrubriker i kvällspressen) om Perelli inte hade gått vidare till finalen i Eurovisionstjottabalongen.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , ,

Eurotrash

Jag har med skräckblandad förtjusning, lite lätt generat suttit och kollat på Eurovision Song Contest-semifinalen och fy f-n vilken smörja. Det är som ett EM i falsksång. Av alla de vedervärdigt urusla bidragen som jag såg var det Bosnien-Herzegovinas konstiga Pokušaj som var det mest … intressanta.

Det finns säkert de som har skrivit mer intressanta saker om den här smörjan, kolla in de här: , , , , , , , , , , , , , , ,

Mediaspektakelhysteri

Jaha, det är den här veckan som media fullständigt kommer att bombardera hela Sverige med fullständigt poänglösa låtsasartiklar om eurovisionfestivalspektaklet och Perellis nakenbråk (där hon inte är naken), kupper som inte är kupper (kvällspressen missbrukar det ordet) och allt annat tjafs som jag inte vill läsa om saker som säkert inte ens stämmer i alla fall. Jag kan ge mig f-n på att vi kommer att (lägg in valfritt ord här)-chockas flera gånger den här veckan.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , och