Inlägg taggade med herrklubb

Efterfest

Helgen har inneburit herrklubbsträff … och hur roligt det än är att samlas sådär allihop så betyder det fest i dagarna två och jag orkar inte riktigt med det längre.

Jag är helt enkelt lite trött och sliten idag.

Läs andra bloggar om , , , , , ,

…och så lite naket.

Igår bubblade vi bubbelbad, bastade, slappade, spelade lite spel och sen blev det en smaskig middag … och under hela dagen konsumerades en ansenlig mängd alkoholhaltiga drycker. Så det kommer att bli som jag skrev igår. En seg dag. Jag känner mig seg i alla fall. Och nyvaken.

BloggRegistret.seKlicka på den svart/vita rutan här bredvid, gör det. Det är bra att du gör det för då blir jag glad! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

Gentlemen

Idag ringde klockan och väckte mig. Trots att det är en lördags ledighet. Men det gjorde inte så mycket eftersom det idag säkerligen blir en kul och trevlig dag och en väldigt seg sådan i morgon.

Herrklubben har träff.

BloggRegistret.seKlicka på den svart/vita rutan här bredvid, gör det. Det är bra att du gör det för då blir jag glad! Läs andra bloggar om , , , , , , ,

En utmaning

Herrklubbsutmaningen vi startade förra året fick en fortsättning när vinnarna från 2007 fick ta över stafettpinnen och arrangera årets utmaning. Det blev tävlingar på dagen och middag och fest på kvällen. Idag är jag seg igen (för ovanlighetens skull).

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Champ's alright for you?

Fyra grabbar, som efter kvällen blev fem, satt efter mycket om och men och kollade på melodifestivalspektaklet. Sen korkades en flaska champagne upp (!) … och jag vet inte … men det var inte riktigt så jag hade tänkt mig att kvällen skulle sett ut. Hur som helst, Bosnien/Herzegovina var de som vi hade satt en slant på, de som vi hejade på … men det gick bara lite bättre för dem än det gick för Sverige.

Det var en decimerad Herrklubbsträff med fika, tipsande, hospitalsmuseum, öl, minigolf, öl, grillning, öl, krocket, öl och sen ovanstående (med öl och sprit). Sen gick vi hem till Titti som hade lite kalas och där var folk i gasen och vi hamnade på Rådhuskällaren. Sen var det dags att gå hem.

…och by the way … tysklands låt, refrängen, var en klockren kopia på… vadå? Jag kände igen låten. Jättemycket. Typ en ren rip-off på vad det nu kan ha varit.

…och är det någon mer än jag som inte tror att en endaste av de där Eurovision-låtarna skulle ha en chans i den riktiga världen – alla låtarna var ju skitdåliga.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,