Inlägg taggade med tandkräm

Amenvafanmonstret

Ibland får du nästan för dig att du inte har skruvat på ditt huvud ordentligt. Eller också tror du att du är mer disträ, förvirrad och tankspridd än vad du någonsin har varit. Strumpor som försvinner i tvättmaskinen, tandkrämstuben i kylskåpet, ketchupen i tvättkorgen, bilnycklarna i diskhon och glasögonen som är som bortblåsta – fast de tydligen sitter i pannan.

Det är inte dig det är fel på. Det är Amenvafanmonstret som varit framme. En irriterande liten retsticka som älskar att flytta på saker, lägga dem där de inte hör hemma, gömma dem så att du får leta halvt ihjäl dig … och när du springer omkring där hemma (eller på jobbet) och söker med ljus och lykta efter vad det nu kan vara, så skrattar Amenvafanmonstret stjärten av sig.

Tidigare: Snormonstret och Jävlighetsmonstret.

Klicka här och att ge mig en röst till. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Öh, det smakar konstigt.

Uppe aningen tidigare än vanligt idag. Tisdag och ett kundmöte direkt på morgonen. Och det hade kunnat bli en riktigt jobbig morgon. När jag stod och skulle borsta tänderna så råkade jag klutta på hudlotion istället för tandkräm på tandborsten. Turligt nog upptäckte jag mitt misstag innan jag hann börja borsta.

BloggRegistret.seGe mig din röst – klicka på den svart/vita här till höger! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,