Inlägg taggade med kundmöte

Voff voff.

Helt plötsligt blev jag med hund. Även om det är högst tillfälligt. Min kollega, som brukar ta med sig hunden till kontoret ibland, var tvungen att åka iväg på ett kundmöte och eftersom jag var den enda som var på plats i morse, föll det på min lott att gå ut på en liten promenad med jycken.

Men så är det den där grejen med att plocka upp bajs i en liten påse. Det är en mycket märklig sak att göra. Även om jag tycker att hundägare ska göra det. Stryk borde de ha annars. Men jag vill inte. Det är äckligt.

Klicka här och ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,

Jobb

Idag känner jag mig piggare igen. Jag har fått sova ordentligt i natt och när klockan ringde i morse gick jag upp nästan upp på en gång. Idag är det Powerpoint som gäller – ett program jag avskyr. Men det ska nog bli bra. Hoppas jag. Senare i eftermiddag är det presentation och kundmöte.

Klicka här och ge mig din röst en gång till. För visst är det väldigt mycket roligare om jag hamnar jättehögt på listan!
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , ,

Dagen i korthet

Kundmöte, fix, trix och kort lunch. Mer fix och trix. Slå in och paketera en massa julklappar som kunder ska få … och det är då man önskar att man hade en praktikant eller två som kunde hjälpa till. Fast de hade väl bara sagt ”nä, det där är inget kul, det vill jag inte göra” och så hade de gått och gjort något annat.

BloggRegistret.seGe mig din röst – klicka på den svart/vita här till höger! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,

Öh, det smakar konstigt.

Uppe aningen tidigare än vanligt idag. Tisdag och ett kundmöte direkt på morgonen. Och det hade kunnat bli en riktigt jobbig morgon. När jag stod och skulle borsta tänderna så råkade jag klutta på hudlotion istället för tandkräm på tandborsten. Turligt nog upptäckte jag mitt misstag innan jag hann börja borsta.

BloggRegistret.seGe mig din röst – klicka på den svart/vita här till höger! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

Kundmöte

Oj. Tre och en halv timmas kundmöte tar lite på krafterna. Man blir lite småseg i huvudet. Nu är det nya friska tag att få ordning på det som ska fås ordning på.

Klicka här och ge mig din röst – varje dag!
Läs sen andra bloggar om , , , , ,

Måndag, tid och förberedelse

Måndag morgon och regnet regnar, det var mörkt när jag satte mig i bilen. På söndag är det visst dags att ställa om klockorna igen (den där märkliga traditionen vi envisas med för att ”spara” en timmas dagsljus på något sätt) och på hösten känns det faktiskt helt okej med tanke på att vi alla får en extra timma. Men det där med att spara dagsljus … tja, det funkar väl i någon vecka eller två innan mörkret är tillbaka igen. 

Idag ska jag förbereda några saker inför morgondagens stora kundmöte.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Tisdag

Jaha, vad ska jag skriva idag då? Att det är tisdag igen och jag är trött? Det har jag ju gjort tusen gånger förut så det kan jag ju hoppa över. Idag i alla fall.

Idag väntar kundmöte och det kanske är läge att hälla i mig kaffe så att jag är pigg när det är dags. Det skulle vara ganska pinsamt om jag somnade mitt i mötet.

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Hej, har du … idag?

Ska sätta mig i ett kundmöte om en stund. Kunden har, ska vi kalla det en olycklig kombination av för- och efternamn, ett något annorlunda namn som (typ) både låter som och rimmar på något roligt och redan nu snurrar det om och om igen i min skalle; Jag får inte skoja med hans namn, jag får inte skoja med hans namn, jag får inte skoja med hans namn.

Det skulle inte förvåna mig om jag under mötet, helt plötsligt, spontanbrister ut i skratt och kastar ur mig det både den ena ordvitsen efter den andra.

Andra bloggar om: , , , , , och