Inlägg taggade med Tisdag

Sovmorgon

Jag var ”tvungen” att ta lite sovmorgon i morse. Det var ju väldigt tråkigt. Eller inte. En timma senare än vanligt åkte jag iväg för att hämta ett provtryck hemma i byn som skulle med till jobbet. Strålande solsken är det också. Den här dagen är ganska okej ändå – för att vara en tisdag.

Läs andra bloggar om , , , , , ,

Hej. Idag har jag…

Förmiddagen spenderades med ett pågående mastodontjobb och kundens – eller snarare kundens leverantör – kommentarer på saker och ting har varit minst sagt förvirrande. Innan jag kom igång visste jag varken hur, var eller med vad jag skulle börja. Jag skulle nog kunna säga att det rådde en släng av total förvirring … och det inte bara från mig. Min kollega som skulle assistera mig satt bredvid och skakade på huvudet och såg lika mycket ut som ett frågetecken som jag.

Jag tror vi redde ut det … en PDF senare känns det i alla fall så.

Nu ska jag fortsätta med att försöka få någon slags koll på en hemsidesgrej vi ska göra. I min hjärna råder även där en liten släng av förvirring.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , ,

Tisdagsmorgon i bilen

När jag kom ut till bilen i morse var den täckt av snö. Mycket snö. Under snön var det dessutom en sån där irriterande isskorpa som satt hårt på rutorna.

Det gick långsamt att åka till jobbet. Moddigt och halt. Periodvis isigt och hastigheten blev därefter.

På E4:an blev det helt stopp en stund. Några hundra meter framför mig hade en lastbil hamnat på sniskan och fick ta hjälp av en bärgningsbil…

…och ett par hundra meter senare var det ännu en lastbil som fick hjälp av en bärgare. Motorvägen var isig, hal och ganska läskig att köra på. Istället för de vanliga 35 minutrarna det tar att köra till jobbet tog det idag det dubbla. Inte kul, men som uttrycket lyder; ”Better safe, than sorry”.

Klicka här och att ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Tisdag … pfft.

Det är väldigt mycket morgon för tillfället. Så mycket att mina ögon har lite problem med att hålla sig öppna. Huvudet har problem med att hålla sig uppe. Min säng, som dessvärre är alldeles för långt borta, skulle vara väldigt skön att ligga i.

Jag får hoppas att kaffet hjälper.

Klicka här och att ge mig en röst.
Läs andra bloggar om , , , , , , , ,

Positiv negativism.

En lätt huvudvärk har trängt sig på mig och snö som sakta singlar ner utanför fönstret har fått den här dagen – som faktiskt började ganska bra – att helt plötsligt bli ganska dålig. Jag vill försöka tänka positivt, men det går inte.

Läs andra bloggar om , , , , , ,

Affirmation

Jag ska inte tänka att det är en dålig dag bara för att det är tisdag. Jag ska tänka positiva tankar. För jag är bra och idag blir en bra dag. Jag ska inte tänka att det är en dålig dag bara för att det är tisdag. Jag ska tänka positiva tankar. För jag är bra och idag blir en bra dag. Jag ska inte tänka att det är en dålig dag bara för att det är tisdag. Jag ska tänka positiva tankar. För jag är bra och idag blir en bra dag.

Klicka här! och ge mig ännu en röst! Läs andra bloggar om , , , ,

En sån dag.

Oh crap, ska det bli en sån dag idag. Det vill jag inte, men jag känner att det där äckliga lilla tisdagshumöret kryper på mig. Det där som jag egentligen inte vill veta av. Kanske är det för att det är just tisdag eller för den där elaka väckningen jag fick i morse. Jag känner att stubinen kan vara lite kort idag och det gör varken mig eller min omgivning glad.

Solen tittar fram nu … snart kanske allt känns lite bättre.

Klicka här och ge mig en ny röst.
Läs andra bloggar om , , , , , , , ,

The solstråle

Trots tisdag så blir jag lite gladare och piggare och aningen mer upprymd över det utomordentligt fina vädret. Strålande solsken och klarblå himmel. Det drippar och droppar från taken och träden.

Jag kan nästan ana en doft av våren.

Nästan.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , ,

Åh f-n!

Det känns som att varje dag när man vaknar så är det en ny dag. Igen (åh f-n). Som ett ”Jaha, då var det tisdag igen”. Och det rullar på så om och om igen i ett rasande tempo. Det är tisdag mest hela tiden. Jag har tjatat om det förut, men det känns som om tiden bara går fortare och fortare. Det är en spiral som ökar i hastighet och den sista tiden känns det som om den har gasat på mer än vanligt.

…och på tal om ingenting skrev Alex Schulman igår om Pirate Bay-rättegången och visst har han rätt i det han skriver … men det har väl inte uttalats förut.

”De driver inte Pirate Bay av ideologiska skäl – de gör det för att tjäna pengar.”

Väl rutet pôjk!

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , ,

Jag skriver som…

Eftersom alla andra har gjort det så gör jag det också; går in på blogmap.se och kollar vilken min blogg liknar. Tydligen så skriver jag som Fotbollsfrun och Dan. Jag får väl kolla lite sen och se om det stämmer.

För övrigt är det tisdag idag (om nu någon inte visste det) fast det har jag inte märkt än. Och jag hoppas att jag slipper.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,