Inlägg taggade med irriterande

Ah, men lägg av nu'rå.

Det har varit en lite lätt irriterande dag idag eftersom min nacke har behagat att vara stel och öm. Troligen för att jag sovit på något sätt som är inte är ett bra sätt för en nacke.

Läs andra bloggar om , , , , , ,

Sommartider

Okej, klockomställningseländet är genomfört och de kommande dagarna kommer med all säkerhet att bli irriterande eftersom dygnsrytmen rubbas och att gå upp på morgnarna kommer att vara ännu svårare än vanligt.

Sommartid. Vilket det inte är när man kollar ut genom fönstret. Det ser ut som en gråkall novemberdag. Förutom att det är en timma senare och i slutet på mars.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

Tisdagsmorgon i bilen

När jag kom ut till bilen i morse var den täckt av snö. Mycket snö. Under snön var det dessutom en sån där irriterande isskorpa som satt hårt på rutorna.

Det gick långsamt att åka till jobbet. Moddigt och halt. Periodvis isigt och hastigheten blev därefter.

På E4:an blev det helt stopp en stund. Några hundra meter framför mig hade en lastbil hamnat på sniskan och fick ta hjälp av en bärgningsbil…

…och ett par hundra meter senare var det ännu en lastbil som fick hjälp av en bärgare. Motorvägen var isig, hal och ganska läskig att köra på. Istället för de vanliga 35 minutrarna det tar att köra till jobbet tog det idag det dubbla. Inte kul, men som uttrycket lyder; ”Better safe, than sorry”.

Klicka här och att ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Aggressioner.

Jag blev på lite dåligt humör i eftermiddags. Irriterande saker stör mig. Dumheter stör mig. Och när man är lite sådär småsur och arg så är det mycket som är dumheter. Att sen idioter befann sig på vägarna när jag åkte hem gjorde ju knappast saken bättre.

Nu ska jag andas lugnt och fint. Med djupa andetag.

Klicka här och att ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,

Solen i ögonen.

När jag åker till jobbet, ligger solen precis i den där höjden att den är mellan horisonten och solskyddet. Så hur jag än gör, har jag morgonens strålande solsken i ögonen. Det är både härligt och irriterande på samma gång … och solglasögon på för att inte bli bländad.

Klicka här och ge mig en helt ny röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

Osäkerhet.

Idag på jobbet har jag suttit och pillat med saker som jag inte riktigt har koll på och jag gillar inte den känslan … när jag känner mig förvirrad och lite vilsen. Den där känslan som gör mig osäker på vad jag gör och vad jag kan. Det är ganska … irriterande. I morgon blir det nya friska tag.

Klicka här och ge mig en helt ny röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,

Skit också.

Förslaget som jag gjorde, på en logotype och grafisk identitet, som jag la ner tid, tankemöda och energi på, hamnade någon annanstans och det retar mig eftersom jag hade gjort ett bra jobb. Samtidigt som jag irriteras är jag väldigt nyfiken på hur det vinnande förslaget ser ut … vilket jag kommer att få se om ett par månader när allt ska bli publikt.

Jag kommer säkert inte gilla det.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Amenvafanmonstret

Ibland får du nästan för dig att du inte har skruvat på ditt huvud ordentligt. Eller också tror du att du är mer disträ, förvirrad och tankspridd än vad du någonsin har varit. Strumpor som försvinner i tvättmaskinen, tandkrämstuben i kylskåpet, ketchupen i tvättkorgen, bilnycklarna i diskhon och glasögonen som är som bortblåsta – fast de tydligen sitter i pannan.

Det är inte dig det är fel på. Det är Amenvafanmonstret som varit framme. En irriterande liten retsticka som älskar att flytta på saker, lägga dem där de inte hör hemma, gömma dem så att du får leta halvt ihjäl dig … och när du springer omkring där hemma (eller på jobbet) och söker med ljus och lykta efter vad det nu kan vara, så skrattar Amenvafanmonstret stjärten av sig.

Tidigare: Snormonstret och Jävlighetsmonstret.

Klicka här och att ge mig en röst till. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vart jag mig i världen vänder, en röd nästipp jag ser.

Så fort jag riktar blicken framåt eller lite åt höger så ser jag något som jag inte riktigt är van vid. Det känns som om jag har något där. Något som sitter i vägen … och se på f-n, det har jag. Min näsa. Med en finnjävel. Mitt på vänstra sidan av nästippen. Pang på rödbetan kan man säga.

Att sen den där lilla finnjäveln dessutom är alldeles fint knallröd och gör att näsan ser ännu mer ut som ett stoppljus än vad den brukar göra är minst sagt irriterande.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,

Bilister.

Det här med hur (andra) bilister beter sig i trafiken slutar aldrig att förvåna mig. Nu på morgonen var det en synnerligen irriterande bil som låg bakom mig på motorvägen … och med irriterande menar jag att han låg alldeles i baken på mig. Sådär löjligt nära. Hade jag bromsat hade han med all säkerhet kört in i mig. Efter en stund kör han om, snabbt, och lägger sig framför istället, fast nu alldeles i baken på bilen som låg framför mig. Inga bilar bakom som ville köra om, för då kan jag förstå att han skulle ha lagt sig sådär – tillfälligt för att släppa fram någon annan – men nu verkade det mest vara för att irritera sin medtrafikanter.

Idiot.

Klicka här och ge mig en röst till. För visst är det väldigt mycket roligare om jag hamnar jättehögt på listan! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , ,