Inlägg taggade med tidigt

Sleeping my day away

Trots stilla hemmakväll igår och trots att jag somnade tidigt sov jag till elva idag. Jag som trodde att jag skulle vakna hyfsat och kunnat få lite saker gjorda på förmiddagen. Tji fick jag.

Läs andra bloggar om , , , , , ,

I need some sleep

Och så var det det där med tidiga morgnar igen. Fuck it. Det är verkligen inte min grej. Inte alls. Det är hemskt att kliva upp ur sängen på morgonen. Allt jag vill, när klockan ringer, är att ligga kvar och sova några timmar till.

Läs andra bloggar om , , , ,

Lördag och morgon

Idag vaknade jag visst lite tidigt. Klockan är nio och frukosten är uppäten. Kanske borde jag ta en vända till den där butiken där jag har presentkort och använda upp dem innan de går ut. Det vore ju nämligen dumt om de gjorde det. Lite som att slänga pengarna i sjön.

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

April april din dumma sill. Eller inte.

Godmorgon. Jag funderade på om jag skulle hitta på något kul aprilskämt att lägga upp här på min lilla blogg. Kanske är det för tidigt på morgonen eller kanske tryter fantasin, men ingenting ville dyka upp. Så det blir inget skämt. Om jag nu inte kommer på något senare. Bara så att du vet.

Det här måste väl ändå vara det mest meningslösa inlägget på länge.

Note to self: Skärp dig!

Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

Dagens tistel

Trots plusgrader och ett enormt snötäcke på hela en centimeter (!) så tyckte någon jäkla dåre att det var lämpligt att ta bort all den där snön med en plogbil utanför mitt sovrumsfönster redan vid sex-snåret i morse. Jättenödvändigt. Verkligen.

Klicka här och ge mig en ny röst.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

It's not going to stop

Ända sen jag var en liten knodd, året då jag började första klass, knappt tre äpplen hög och sex år fyllda, snart sju, har jag gått upp på morgnarna. Ibland lite senare, oftast tidigare för att först gå i olika skolor i en herrans massa år, sen för olika jobb här och där tills jag för en evighet sedan började jobba där jag jobbar nu.

Jag tycker att jag borde ha vant mig vid att klockan ringer på morgnarna vid det här laget. Jag borde ha hittat rytmen. Jag borde efter alla dessa år, när klockan ringer på morgonen, fått in någon slags rutin och det borde inte vara ett problem. Men varje morgon när klockan ringer är jag mer död än levande.

Slutar det aldrig?

Klicka här och att ge mig en röst till. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , ,

Öh, det smakar konstigt.

Uppe aningen tidigare än vanligt idag. Tisdag och ett kundmöte direkt på morgonen. Och det hade kunnat bli en riktigt jobbig morgon. När jag stod och skulle borsta tänderna så råkade jag klutta på hudlotion istället för tandkräm på tandborsten. Turligt nog upptäckte jag mitt misstag innan jag hann börja borsta.

BloggRegistret.seGe mig din röst – klicka på den svart/vita här till höger! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

Förvånad och en skitig bil

Så förvånad jag blev i morse när jag klev ut genom dörren och upptäckte att det var ganska mycket snö på marken. Eller, mycket och mycket, det var snö i alla fall. Snö som också hade fastnat på träden och granarna längs vägen så jag fick nästan lite julkänslor och lust att sjunga ”hej mitt vinterland”. Fast det gjorde jag inte. Inte så tidigt på morgonen.

Jag som hade i och för sig hoppats på att gårdagens nästan torra vägar skulle ha torkat ännu mer så att jag kunde tvätta min bil idag. Den är nästan löjligt skitig. Men det är ingen idé. Efter bara någon kilometers körande är den ju lika skitig igen.

Idag kommer förresten IPRED-lagen att klubbas igenom. Läs mer om det på DN, DN, AB, AB och AB.

BloggRegistret.seGe mig din röst – klicka på den svart/vita – varje dag!
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Tidig morgon på nya hjul

Idag gick jag upp tidigare än vanligt (ja, du förstår säkert vad jag tycker om den saken). Det var dags att lämna in bilen på verksta’n och få vinterdäcken ditsatta. En halvtimmes tråkig väntan senare var det klart.

Mannen i kassan på bilverksta’n påpekade också att det var dags att byta bromsskivorna där bak (de skulle kunna säga vad f-n som helst om bilen till mig och jag skulle bara nicka och stå där som ett frågetecken i alla fall) … och tydligen drar det ihop sig för den första besiktningen av bilen och då kommer den troligen inte gå igenom för de där bromsskivornas skull.

Eh, jaha. Då kanske jag får boka en ny tid tänker jag och ser för mitt inre hur tusenlapparna flyger iväg. Men inte idag. Sånt där orkar jag inte tänka på så tidigt på morgonen … och besikta bilen!? Sånt hade jag glömt bort att man ska göra. Jag har ju liksom inte gjort det på … väldigt många år. Jag kanske skulle köpa en ny bil istället så slipper jag allt det där.

Sen kunde jag i alla fall åka till jobbet, bullrigare än det brukar vara, vilket ju är … tråkigt.

BloggRegistret.seLäs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Glöm inte att rösta på mig, klicka på den svart/vita knappen här till höger.

Söndagsmorgon

Det känns lite ovant att vara uppe såhär tidigt en söndag. Frukosten är uppäten och om jag bara duschar lite och gör mig i ordning också så kan jag … jag vet inte riktigt. Den här söndagen är lika planlös som gårdagen var. Och fredagskvällen. Jag ska nog ringa lite folk och gå och fika. Som vi brukar på söndagar. Det är trevligt tycker jag.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,