Inlägg taggade med Dagens låt

Istället för att blogga

Jag satte spelaren på random och låtar från förr dyker upp. Som till exempel den fina ”It’s a motherfucker” med Eels. Den känns passande och får bli dagens låt. Med Mark Everett och ett piano.

Läs andra bloggar om , , , , , ,

LaLa Song

Dagens dänga sitter som ett litet smäck där inne i skallen. Fastklistrad och discodunkande. Egentligen är det en sån där irriterande låt som jag egentligen inte gillar (eller?) och jag kommer med all säkerhet tröttna på den innan veckan är slut … men den är lite käck ändå. Kanske för att Sugarhill Gang får vara med på ett hörn.

Dagens låt: Bob Sinclar feat. Sugarhill Gang ”LaLa Song (Tocadisco Remix)”.

Läs andra bloggar om , , , , , , , ,

Slipping away

Open to everything happy and sad.
Seeing the good when it’s all going bad.
Seeing the sun when I can’t really see.
Hoping the sun will at least look at me.

För att jag fick den på huvudet. Eller i huvudet kanske. Där den snurrar.
Moby – Slipping away

You're my favourite music

Det kanske kan vara bra med en paus från det där vinylspektaklet en stund. Men musik är ju trevligt och dagens låt är veckans favorit och från förra året; Flosstradamus feat. Caroline Polacheck ”Big Bills” … och om du gillar låten finns den för gratis nedladdning här.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

Lady luck

Istället för att jag sitter här och jollrar om hur mycket mat och godis jag åt igår när jag var hemma hos mina föräldrar och fick påskmat så blir det en liten låt istället: ”Lady luck” från Richard Swifts senaste skiva ”The Atlantic Ocean

Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

Söndagsmusik

I höstas fick han en liten mini-hit med den briljanta Biggie-covern ”HYPNTZ” och senare i vår kommer soloalbumet. Söndagens lilla pärla till melodi få därför bli Dan Black och hans senaste singel ”Alone”.

Klicka här och ge mig en helt ny röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

Dagens låt

Den har snurrat i huvudet lite titt som tätt den senaste tiden och egentligen vet jag inte om jag tycker att den är så bra … men så hör jag den en gång till någonstans och jo, det är den ju visst och så ryter jag med i ”refrängen”. Dagens lilla krockkudde får därför bli Depeche Mode och deras senaste singel ”Wrong”.

Läs andra bloggar om , , , ,

Now tomorrow's here today

Det är kul när man lyssnar på random och fina gamla låtar med minnen som nästan svämmar över och låten är fortfarande sådär bra på något sätt. Kvällens nostalgiska och fina lilla låt får därför bli The Lightning Seeds gamla poppärla ”Perfect”.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

Dagens trudelutt.

Den här låten har satt sig som en liten igel inne i min hjärna. Eller som ett sånt där kletigt plåster som inte vill lossna. Som ett smäck helt enkelt och jag nynnar på den i tid och otid. Dagens lilla trudelutt är därför ”The fear” med Lily Allen.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Briljans (repris)

No, it’s not going to stop.
’Til you wise up.
No, it’s not going to stop.
So just … give up

Fortfarande helt fantastiskt bra och det är nästan att jag får en liten tår i ögat.

Läs andra bloggar om , , , , ,