Inlägg taggade med Mat

Efter jobbet efter ölen

Gårdagen slutade med en ”After work” som slutade med en god middag som slutade med en öl på en solens sista uteservering. Och när den försvann (solen alltså) satt jag och hackade tänder av köld. Då gick jag hem.

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Middag i glada vänners lag.

Vi gick och käkade lite. Vi satt ute … och det utan att man fick frostskador som det var förra gången vi försökte oss på det (och tvingades gå in och sätta oss i stället). För mig blev det fläskfilé Oskar med klyftpotatis, tryffelbearnaise och kräftstjärtar. Det var gott. Ett par öl slank ner också.

Läs andra bloggar om , , , , , , , ,

24 hour party people

Gårdagen var alldeles ljuvlig med fest i stor trädgård och solsken ända till solen gick ner bakom hustak och trädtoppar. Glada vänner och vin, öl och grillad god mat. 

När kvällen kom och solen försvann – och temperaturen snabbt dalade – gick vi upp till Camilla och Peppe och värmde oss med mer vin, öl, kaffe och annat gott ända till sena natten.

Idag har däremot tröttheten varit över mig som en stor blöt filt. Man skulle nästan kunna säga att jag har varit halvt medvetslös.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Is yesterday, tomorrow, today?

Igår: Mat, dryck och underhållning på Hörnet.
Idag: Ganska seg.

Läs andra bloggar om , , , , , , , ,

Happy birthday jubilee

Gårdagen spenderades hemma hos min fina gamla och skröpliga lilla mormor som fyllde 97 år! Vi kalasade med lite kaffe och tårta.

På kvällen blev det lite mat och dryck i glada vänners lag nere på Källar’n. Efter det fick jag en trötthetsattack och gick hem.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Lady luck

Istället för att jag sitter här och jollrar om hur mycket mat och godis jag åt igår när jag var hemma hos mina föräldrar och fick påskmat så blir det en liten låt istället: ”Lady luck” från Richard Swifts senaste skiva ”The Atlantic Ocean

Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

Yesterday, when I was mad.

Efter god mat och ett par glas vin hemma hos Daniel och Martina plockades det fram alla möjliga sorters flaskor. Kvällen fortsatte till lite senare än väntat.

Idag är jag lite trött.

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Dagens lunch

Mmmums filibaba. Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon till lunch. Det smakade smaskens.

Nu; paltkoma.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

Dagens lunch

Vädret gjorde att jag inte ville gå ut på lunchen. Så efter lite tjafs om vem som skulle offra sig så blev det min kollega som tog bilen ner till stan och hämtade mat. Det blev fredagsflottigt; kycklingfilé med chilibearnise och rostad potatis.

Det smakade fint.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , ,

Igår är inte idag.

Gårdagen som var alldeles ljuvlig och vårlik har idag förbytts till något grått elände som dessutom kastar ner något som ser ut som snö. Plusgraderna gör som tur är att det inte stannar.

Gårdagens kväll var ett frosseri i friterade godsaker från Rådhuskällarens meny. Till det några öl och efteråt en drink.

Idag är jag lite seg – för ovanlighetens skull. Om en stund ska jag iväg och fika lite, sen blir det nog inte mycket mer gjort idag.

Klicka här och att ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,