Inlägg taggade med föräldrar

Lady luck

Istället för att jag sitter här och jollrar om hur mycket mat och godis jag åt igår när jag var hemma hos mina föräldrar och fick påskmat så blir det en liten låt istället: ”Lady luck” från Richard Swifts senaste skiva ”The Atlantic Ocean

Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

Magen står i alla hörn

Gårdagens julfirande följde traditionen och en enorm och konstant mättnadskänsla fanns i magen. Julaftonen bestod av massor med mat, fika, klappar, godis, spel, mer mat och allmänt sådär trevligt som det ska vara. Senare på kvällen gick jag hem till Daniel och hans familj och satt där och softade till sena natten.

Idag är jag minst lika mätt igen eftersom mina fina föräldrar bjöd på ännu mer mat. Favoriten dessutom. Inte mycket senare var det dags för fika och nu såhär efteråt kan jag inte fylla magen med mer, nu är det fullare än fullast och det känns lite som om jag inte behöver äta på flera veckor.

Klicka här och ge mig en röst! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Iväg och tillbaka

Jag, min ena bror och föräldrarna satte oss i bilen och for iväg de 22 milen för att hälsa på min andra bror som fyller år i morgon.

Längs vägen står stolparna på rad och eftersom jag samlar på stolpar så knäpper jag några bilder genom rutan.

Vi åker genom Gnesta. Jag har aldrig varit i Gnesta … och jag vet allvarligt talat inte om jag faktiskt skulle vilja spendera så mycket tid där. Det såg inte helt kul ut … kanske för att vädret var skit … eller kanske för att det helt enkelt inte såg speciellt roligt ut.

Efter flera mil är vi sen hemma hos min bror och hans familj. Vi äter gott, fikar kaffe med tårta och födelsedagsbror får lite presenter som verkar väldigt intressanta.

När det närmar sig kvällen åker vi de 22 milen igen och det är riktigt skitväder och regnar konstant hela vägen hem.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Gårdagen

Var hemma med min familj igår och firade jul som vi alltid gör. Traditionerna får inte brytas. Först åt jag tills jag storknade, sen åt jag lite till … och lite till. Efter det var jag tvungen att lägga mig på soffan och vila lite medan de andra pratade runt omkring mig. Jag somnade nog en stund också. Sen var det julklappsdags och hos mig hamnade en hel hög med böcker, kalsonger, klockradio, kuvert, strumpor, lotter, ett 4GB USB-minne…

Sen skulle vi tydligen äta igen.

Det var kaffe, bullar och tårta och min far är tydligen helt bottenlös. Vi andra sitter runt omkring och stånkar och stönar av mätthet, men min käre far glufsar i sig som ingenting. Jag som fortfarande var proppmätt efter all julmat … och julgodis. Sen satte vi oss ner och kollade på en bunt med diabilder som vi hade digitaliserat. Det var roligt att se. Efter det var det tydligen dags att äta lite igen och då kände jag att det fick vara nog med mat.

Senare på kvällen lämnade jag mina fina föräldrar och åkte hem till Daniel och Martina och blev sittande där i några timmar i glada vänners lag.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , och