Inlägg taggade med Söndag

Sang for Norge

Jag har konstigt nog aldrig varit i Norge. Men det är väl ändå dags för oss svenskar att återerövra det där landet och göra det till vårt igen. Som det en gång var.

Idag har jag gjort vad jag brukar göra. Fikat och strosat. Jag passade också på att köpa mig ett paket glass som nu står i frysen och väntar på att bli uppäten. Tvättstugedag är det också. Precis som det brukar vara varannan söndag.

Don't know what to do

Söndag morgon och frukosten är just uppäten. Knäckebröd av den där goda sorten, vad de nu heter. Sitter och funderar på vad jag ska hitta på idag. Först ska jag i alla fall ta en dusch och klä på mig. Inte samtidigt dock.

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Daylight and the sun

En lördag som känns lite som en söndag. Den där bonusdagen som sossarna har fått in i almanackan är en ganska trevlig idé. Frukosten är just uppäten, solen skiner och fåglarna kvittrar … livet känns ganska skönt ändå.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

Sunday shining

Söndag. Fika på Leksaksmuseet. En liten stros som blev en långpromenad runt Tycklinge med ljumma vindar.

Söndag. Tvättstugedag och lite köttfärssås i magen. Senare blir det lättja.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

It's a fine day

Man skulle nästan kunna säga att det är söndag idag även om det ju faktiskt egentligen är måndag. En röd dag som är en ledig måndag är ganska skönt.

Jag gillar’t.

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Söndag

Det verkar som de flesta i gänget ligger hemma och är bakis och skakis idag. Då är det ganska skönt att inte vara det. Jag mår som en prins eftersom min lördagskväll bestod av extremsporternas extremsport; ”Extreme couchsurfing”.

Stenis och jag blev sittande på fiket en stund, läsandes tidningar, pratandes om ditt och datt, drickandes kaffe och ätandes smask.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Söndagsmusik

I höstas fick han en liten mini-hit med den briljanta Biggie-covern ”HYPNTZ” och senare i vår kommer soloalbumet. Söndagens lilla pärla till melodi få därför bli Dan Black och hans senaste singel ”Alone”.

Klicka här och ge mig en helt ny röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

Att sova

Jag är verkligen jättebra på att sova och om inte telefonen hade ringt och väckt mig hade jag fortfarande legat där i sängen och sovit.

Söndag idag. Då ska jag inte göra någonting. Som vanligt alltså. Men det var ju det där med vilodag eller något sånt. Att jag sen har haft vilodag sen i fredags kväll är ju en helt annan femma.

Klicka här och ge mig en helt ny röst. Läs andra bloggar om , , , , ,

The Söndagsrutin

Söndag igen. En skön dag. Pigg, utvilad och med magen full av kaffe. Fika och en lite längre stros än vanligt. Det är plusgrader ute och all den snö som föll i natt har bildat ett blaskigt slaskigt täcke där vi gick. Blask och slask är inte kul.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

The vilodag

Wow. Idag fick jag nästan sova helt ostört och länge. Om det inte var för att jag vaknade en kort stund av att det skottades och plogades snö utanför mitt sovrumsfönster. Fast det gjorde inte så mycket, fem minuter senare så sov jag som en liten gris igen.

När jag kollar ut genom fönstret ser det sådär vitt och rent ut. Ett tjockt lager snö har lagt sig ovanpo det gamla. F-n. Jag som hade hoppats på att vi skulle gå mot vår – inte mer vinter.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,