Inlägg taggade med leverantör

Hej. Idag har jag…

Förmiddagen spenderades med ett pågående mastodontjobb och kundens – eller snarare kundens leverantör – kommentarer på saker och ting har varit minst sagt förvirrande. Innan jag kom igång visste jag varken hur, var eller med vad jag skulle börja. Jag skulle nog kunna säga att det rådde en släng av total förvirring … och det inte bara från mig. Min kollega som skulle assistera mig satt bredvid och skakade på huvudet och såg lika mycket ut som ett frågetecken som jag.

Jag tror vi redde ut det … en PDF senare känns det i alla fall så.

Nu ska jag fortsätta med att försöka få någon slags koll på en hemsidesgrej vi ska göra. I min hjärna råder även där en liten släng av förvirring.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , ,

Att fläska på sig.

Kanske beror mitt kommande januari/februari-fläsk på allt julgodis som börjar dyka upp på jobbet. En leverantör kom till exempel i morse med en stor låda choklad som nu står där nere i matrummet. Naturligtvis var jag tvungen att ta en bit innan lunchen – som en aptitretare. Sen en efter lunchen – som dessert. Och ännu en bit alldeles nyss – till kaffet. Kanske hinner jag med några till innan dagen är slut.

BloggRegistret.seGe mig din röst – klicka på den svart/vita här till vänster! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

Det duger inte.

Återigen förstår jag mig inte riktigt på en del människor.

Suck.

Jag har varit i kontakt med en leverantör för en enkel fråga som jag vill ha svar på. I måndags ställde jag frågan, igår fick jag ställa den igen och idag kom svaret att hon inte kunde svara på den.

Whatthefuck!

Då ska hon ändå vara specialist på just det jag frågade om och kunna svara på en sån enkel sak. Det hör liksom till med det hon sysslar med.

Så nu byter vi till en som vi vet kan det vi vill att den ska kunna, som kan svara på enkla frågor … och om de inte kan det så tar de reda på det.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Kort möte

Jag fick besök av en leverantör som ville visa upp lite nyheter och lämna små prover på saker och ting. När han kom in på kontoret, efter den vanliga hälsningsrutinen frågade jag: ”Vill du ha en kopp kaffe?” … och det ville han, så vi gick till vårt minimala kök, jag hällde upp en kopp åt honom och kände den omisskännliga lukten av sprit från mannen som gärna ville ha en skvätt mjölk i kaffet, tänkte ”ojdå, här har vi någon som har dragit i sig några rejäla järn på lunchen”.

På väg till konferansrummet hann jag glömma bort spritlukten. Tills jag satte mig på ena sidan av bordet och såg hans rödmosiga nylle på andra sidan och han satte igång att prata på den bredaste av stockholmska: ”jaharusörrö, harni mycke åh göra elle?”.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,