Inlägg taggade med förmiddag

Hej. Idag har jag…

Förmiddagen spenderades med ett pågående mastodontjobb och kundens – eller snarare kundens leverantör – kommentarer på saker och ting har varit minst sagt förvirrande. Innan jag kom igång visste jag varken hur, var eller med vad jag skulle börja. Jag skulle nog kunna säga att det rådde en släng av total förvirring … och det inte bara från mig. Min kollega som skulle assistera mig satt bredvid och skakade på huvudet och såg lika mycket ut som ett frågetecken som jag.

Jag tror vi redde ut det … en PDF senare känns det i alla fall så.

Nu ska jag fortsätta med att försöka få någon slags koll på en hemsidesgrej vi ska göra. I min hjärna råder även där en liten släng av förvirring.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , ,

Livet.

Morgonen och förmiddagen … det finns inte så mycket att säga annat än det vanliga. Trött. Väder. Sen har jag jobbat med saker som ska göras.

Solen skiner. Har gjort hela dagen. Jag gillar’t.

Dagens lunch blev uppäten på K&K. Ärtsoppa som var god. Pannkakor med sylt och grädde efter det. Det var också gott. Kaffe och kaka också. Sen en solskenspromenad tillbaka till kontoret.

Klicka här och att ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

En gammal film och en ledig fredag.

Efter att ha legat och tittat på Hayao Miyazaki’s gamla ”Min granne Totoro” (som förresten inte på långa vägar är lika bra som ”Spirited Away” och ”Det levande slottet”) tyckte jag att det var dags att resa mig ur min lättja och göra något annat. Så det blev bloggen … som om det egentligen är någon större skillnad på att sitta och pilla med den och ligga på soffan – inte så mycket i alla fall.

I morgon förmiddag har jag saker som måste göras. Hemma. Människor som kommer … och då tänkte jag att det är lika bra att vara ledig hela dagen … så, en helledig fredag. Det känns ganska skönt faktiskt.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Tisdag på jobbet

Sallad till lunch. Med kyckling. Det är molnigt ute, med lite sol ibland. Regnet som skulle komma idag verkar inte dyka upp. Det skulle inte göra så mycket om det kom, men samtidigt är det skönt att det inte regnar. Naturen kanske skulle vilja ha lite.

Idag på förmiddagen har jag suttit och ritat diagram. En detalj, från ett av diagrammen, ser nästan ut som om det skulle kunna vara en Mondrian … eller en tunnelbanekarta … i alla fall med lite vilja och fantasi.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , ,

Kokt

Efter att ha varit ute i strålande solsken i typ fyra timmar mitt på dagen idag känns mitt ansikte lite lätt stramt och är rött nästan som en kräfta – inte riktigt, men nästan – i alla fall lite sådär kraftigt grisrosa. Inte trodde jag att solen skulle gassa på så bra.

Andra bloggar om: , , , , , , , , och