Inlägg taggade med kontor

A bugs life

Det såg ut som en blandning mellan en humla och ett bi. Mot fönstret dunkade den sitt huvud i hopp om att ta sig ut från vår kontor. När jag efter en stund öppnade fönstret för att släppa ut insekten flög det lilla puckot åt motsatt håll. Rakt in i en av våra takspotlights där den blev grillad.

Så kan det gå.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

En fredag i juni

Det är fredag. Det ska bli skönt med helg. Jag sitter på kontoret och fryser litegrann. Det är en grå dag igen. Regn i luften. Jag behöver en kopp kaffe. En till. För jag har redan druckit en … och efter den andra, eller tredje, kommer jag att bli kissnödig.

Jag vet hur min dag ser ut.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

Det ena, istället för det andra

Måndag och solen skiner som f-n. Det ska bli en sån där varm och härlig dag. Inte bara ska, det är det redan. Att jag istället för att sitta inne på kontoret och jobba hellre skulle vilja vara ledig och sitta i en park någonstans och jäsa säger sig väl nästan självt.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

I like it, I love it

Tjirp tjirp låter fåglarna i trädet utanför kontoret. Solen skiner och det känns nästan som sommar när man tittar ut genom fönstret. Det känns nästan som fredag också … nämen, vänta lite … det är ju fredag … och om fredagar tycker jag!

Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

Why do I keep counting?

Ja, jag vet att jag bloggar om tramsiga små blommor. Men jag har ingenting att skriva om för tillfället och istället för att lägga ner skiten och dödförklara bloggen i typ en halv dag (som jag brukar då och då) så blir det för tillfället tramsiga inlägg med små blommor.

Annars mår jag bra. Solen skiner och det känns som om det är typ 30° inne på vårt kontor idag. Ute med för den delen. Sommarvärme. Vem hade anat det.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Yulia-style … typ

Vi blev så imponerade av Yulia Brodskaya-reportaget i senaste Cap&D att vi nu sitter här på kontoret och snurrar papper som dårar. Papper som vi sätter fast på annat papper. Vi blev liksom tvungna att prova och jädrar i min lilla låda. Det var pilligt … och svårt … och mitt tålamod räcker inte till för sånt pill.

Livet.

Morgonen och förmiddagen … det finns inte så mycket att säga annat än det vanliga. Trött. Väder. Sen har jag jobbat med saker som ska göras.

Solen skiner. Har gjort hela dagen. Jag gillar’t.

Dagens lunch blev uppäten på K&K. Ärtsoppa som var god. Pannkakor med sylt och grädde efter det. Det var också gott. Kaffe och kaka också. Sen en solskenspromenad tillbaka till kontoret.

Klicka här och att ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Voff voff.

Helt plötsligt blev jag med hund. Även om det är högst tillfälligt. Min kollega, som brukar ta med sig hunden till kontoret ibland, var tvungen att åka iväg på ett kundmöte och eftersom jag var den enda som var på plats i morse, föll det på min lott att gå ut på en liten promenad med jycken.

Men så är det den där grejen med att plocka upp bajs i en liten påse. Det är en mycket märklig sak att göra. Även om jag tycker att hundägare ska göra det. Stryk borde de ha annars. Men jag vill inte. Det är äckligt.

Klicka här och ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,

Borta med vinden

Där satt jag i bilen som vanligt och funderade på allt och ingenting. Tankar formades i huvudet och jag tänkte att det var ju bra – det där ska jag blogga om och började fundera på ord och formuleringar. Efter att ha parkerat bilen, gått in på kontoret, hämtat mitt kaffe och satt mig ner vid mitt skrivbord är det nu borta. Puts väck. Jag kan inte ens komma ihåg en liten gnutta av vad det nu var jag tyckte var så bra att jag ville blogga om det.

Så kan det gå.

Klicka här och ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , ,

En helt vanlig morgon

Jag kliver in på kontoret, säger ”God morgon” till min kollega som sitter på undervåningen, går upp för trappan, tänder lamporna och går till mitt bord. Ställer ifrån mig väskan och hänger jackan på stolen.

Än så länge är det bara jag och min kollega på undervåningen som är på plats. Det är tyst. Det enda som hörs är bruset från fläktsystemet.

Jag går ner till köket och hämtar mig en kopp kaffe med mjölk och en sockerbit, går upp till mitt bord igen och sätter mig ner. Väcker datorn, kollar mailen och funderar på vad jag ska skriva om i dagens första blogginlägg och tänker ”f-n, jag har verkligen ingenting att skriva om idag” … så jag skriver just det och sätter sen igång med dagens jobb.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,