Inlägg taggade med februari

Lördagens nöje

Såhär roligt har jag det en lördagseftermiddag i februari. Dammet är dammat, golven är sugna och blommorna är vattnade. Nu funderar jag på om jag ska slänga in en tvätt i maskinen.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , ,

Ingentingighet.

Dagens träff på fiket är avklarad och mycket mer än så har jag inte planerat in för dagen. Den här helgen kan nog räknas in som den mest lättjefulla på flera år. Jag har verkligen inte gjort ett skit. Vilket känns ganska skönt faktiskt även om jag fick en släng av rastlöshet igår kväll.

Det är i och för sig varannan söndag idag, vilket betyder tvättstuga och det är ju inte så spännande. Jag springer fram och tillbaka och fixar med det. Springer kanske är fel ord förresten … en gång i timmen går jag ut till tvättstugan och stoppar in det som blivit rent i torktumlare och torkskåp, fyller på en ny maskin och gör inte så mycket mer än att vänta på att det ska bli klart.

Det kanske märks förresten att jag inte har gjort någonting i helgen eftersom jag skriver om mina oerhört intressanta besök i tvättstugan. Men det är ju i och för sig som det brukar.

Och så är det ju den första februari idag … det sa bara svish så var januari över. Jäklar vad fort det gick.

Klicka här och att ge mig en röst till. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Att fläska på sig.

Kanske beror mitt kommande januari/februari-fläsk på allt julgodis som börjar dyka upp på jobbet. En leverantör kom till exempel i morse med en stor låda choklad som nu står där nere i matrummet. Naturligtvis var jag tvungen att ta en bit innan lunchen – som en aptitretare. Sen en efter lunchen – som dessert. Och ännu en bit alldeles nyss – till kaffet. Kanske hinner jag med några till innan dagen är slut.

BloggRegistret.seGe mig din röst – klicka på den svart/vita här till vänster! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

Hej alla tjockisar!

För tredje gången på mindre än ett år tvingas jag nu att göra nya hål i mitt bälte. Jag tappar tydligen vikt – utan att bry mig det minsta om att röra på mig eller tänka på vad jag äter – och det i november/december som enligt ryktet* ska vara den tiden på året då man är som allra fetast.

Jag tror i och för sig att jag inte låter lika glad i januari/februari. Den tiden på året då jag brukar vara (i alla fall känna mig) som fläskigast.

* Och för att få reda på om det verkligen stämmer har jag skickat frågan till SCB. Jag hoppas att jag får svar från dem ganska snabbt.

BloggRegistret.seGe mig din röst – klicka på den svart/vita här till vänster! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

Frrr

Skönt med fredag. Skönt med solsken på morgonen (hoppas att det håller i sig). Ny månad är det också. En ovanligt lång februari eftersom det är skottår i år. Men nu blir det allsång för att lätta upp fredagsstämningen. Kom igen, sjung ut, sjung högt … ”Ja det är fredag idag, tra la la la la, fredag idag, la di da di da. Tralla la la la la fredag idag”. Sen kan du ju avsluta med ett ”Tjo!” också om du känner för det.

Klicka här och rösta på mig!
Andra bloggar om: , , , , , , , , ,