Inlägg taggade med planera

Ingentingighet.

Dagens träff på fiket är avklarad och mycket mer än så har jag inte planerat in för dagen. Den här helgen kan nog räknas in som den mest lättjefulla på flera år. Jag har verkligen inte gjort ett skit. Vilket känns ganska skönt faktiskt även om jag fick en släng av rastlöshet igår kväll.

Det är i och för sig varannan söndag idag, vilket betyder tvättstuga och det är ju inte så spännande. Jag springer fram och tillbaka och fixar med det. Springer kanske är fel ord förresten … en gång i timmen går jag ut till tvättstugan och stoppar in det som blivit rent i torktumlare och torkskåp, fyller på en ny maskin och gör inte så mycket mer än att vänta på att det ska bli klart.

Det kanske märks förresten att jag inte har gjort någonting i helgen eftersom jag skriver om mina oerhört intressanta besök i tvättstugan. Men det är ju i och för sig som det brukar.

Och så är det ju den första februari idag … det sa bara svish så var januari över. Jäklar vad fort det gick.

Klicka här och att ge mig en röst till. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

What's the plan, Stan?

Nej, jag ska nog inte göra något av de sakerna jag hade planerat att göra på lördag. Jag har trippelbokat mig eftersom jag hela tiden glömmer bort saker och tydligen tackar ja till andra saker. Jag ska inte åka och handla kläder, jag ska inte följa med vinhaggorna till hästarna och jag inte ligga på soffan och vara bakis (som jag också hade planerat). Jag ska ju till min lilla mormor som fyller år (i morgon) – det är det jag ska göra, inget annat.

Andra bloggar om: , , , ,