Inlägg taggade med Lördag

Pictures last longer

Det här blir som en liten bildhistoria, över dagen, som den har varit hittills. Efter min lilla sovmorgon kastade jag in en tvätt i tvättmaskinen. När den var klar hängde jag in en del av den i torkskåpet och den andra delen i torktumlaren.

Vi fikade. Sen stod vi bara och glodde en stund. Som dumma fån.

Vi strosade längs Storgatan en kort sekund … och kollade in en snabb sväng på Ister.

Titti och jag åkte till ett par handelsträdgårdar. Hon ville ha Pelargoner, men tji fick hon. Den sorten hon ville ha fanns inte…

…själv tyckte jag det var mer intressant med en humla som surrade runt de blåa blommorna.

Vi åkte iväg en sväng och åt en liten lunch på McDonken. Flottigt och gott.

Sen spelade vi äventyrsgolf. Inte så äventyrligt kanske, men roligt.

När vi kom hem till byn igen så såg himlen väldigt grå och trist ut.

Jag gick och handlade lite. En liter mjölk och en apelsinläsk.

Nu ska jag lägga mig här en stund.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Flowers & fotball tops


Fotot är taget av Titti W.

I lördags, på sena eftermiddagen, efter ett par glas vin, så sparkade vi lite boll … och det är såhär man ser ut när man är ett riktigt fotbollsproffs. Jag i mitten, med vinglas i handen och foten på bollen. Nu väntar jag bara på att något lag ska ringa och erbjuda mig några miljoner i veckan.

Läs andra bloggar om , , , , , , , ,

Go square go

När jag var hemma hos C&P i lördags kväll lutade jag mig försiktigt ut genom fönstret och knäppte en bild på torget. Ett så gott som öde torg i min lilla by.

Läs andra bloggar om , , , , , ,

24 hour party people

Gårdagen var alldeles ljuvlig med fest i stor trädgård och solsken ända till solen gick ner bakom hustak och trädtoppar. Glada vänner och vin, öl och grillad god mat. 

När kvällen kom och solen försvann – och temperaturen snabbt dalade – gick vi upp till Camilla och Peppe och värmde oss med mer vin, öl, kaffe och annat gott ända till sena natten.

Idag har däremot tröttheten varit över mig som en stor blöt filt. Man skulle nästan kunna säga att jag har varit halvt medvetslös.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Daylight and the sun

En lördag som känns lite som en söndag. Den där bonusdagen som sossarna har fått in i almanackan är en ganska trevlig idé. Frukosten är just uppäten, solen skiner och fåglarna kvittrar … livet känns ganska skönt ändå.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

Happy birthday jubilee

Gårdagen spenderades hemma hos min fina gamla och skröpliga lilla mormor som fyllde 97 år! Vi kalasade med lite kaffe och tårta.

På kvällen blev det lite mat och dryck i glada vänners lag nere på Källar’n. Efter det fick jag en trötthetsattack och gick hem.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Idag, än så länge

Fika på uteservering. I solsken. Strosa. I Solsken. Lunch på Källar’n (Schnitzel). 

Jag upptäckte att det knoppas på Syrenen.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , ,

Häftig lördag.

Varför ska man hyra in städhjälp när Kapten Sneskägg kommer förbi och hjälper till med dammsugningen? Synd att han inte hade tid att svabba golven också.

Själv så passade jag på att putsa köksfönstret. Det behövdes verkligen. Ja, du ser ju vilket jag gjort och vilket som är kvar.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

Klockomställningen

I helgen som kommer är det dags för det där eländet med att ställa om klockan till sommartid. Det där fullkomligt absurda påhittet som rubbar dygnsrytmen, ökar risken för hjärtinfarkter och som gör mer skada än nytta.

Jag gått med i facebook-gruppen ”Avskaffa sommartiden!” För det är väl så man gör nu för tiden när man vill visa sitt missnöje mot någonting.

Klicka här och att ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

Igår är inte idag.

Gårdagen som var alldeles ljuvlig och vårlik har idag förbytts till något grått elände som dessutom kastar ner något som ser ut som snö. Plusgraderna gör som tur är att det inte stannar.

Gårdagens kväll var ett frosseri i friterade godsaker från Rådhuskällarens meny. Till det några öl och efteråt en drink.

Idag är jag lite seg – för ovanlighetens skull. Om en stund ska jag iväg och fika lite, sen blir det nog inte mycket mer gjort idag.

Klicka här och att ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,