Inlägg taggade med mormor

Happy birthday jubilee

Gårdagen spenderades hemma hos min fina gamla och skröpliga lilla mormor som fyllde 97 år! Vi kalasade med lite kaffe och tårta.

På kvällen blev det lite mat och dryck i glada vänners lag nere på Källar’n. Efter det fick jag en trötthetsattack och gick hem.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

piiip – piiip – piiip

Inte riktigt den sovmorgon jag hade hoppats på eftersom spritaffären under mig och mataffären bredvid mig verkar fylla på sina lager extra mycket nu inför julen. Lastbil efter lastbil mullrar utanför … och sen det där piiip – piiip – piiip – piiip varje gång de backar. Hur som helst är det skönt att vara ledig.

Idag ska jag bland annat åka och hälsa på lilla mormor.

Klicka här och ge mig en röst! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , ,

Det här har jag gjort idag

Jag cyklade runt en stund på förmiddagen, längs vattnet för att kanske hitta en bild till en liten jobbgrej. På vägen såg jag fiskmåsar och kråkor som fick brödbitar av en mormor och hennes barnbarn.

Ett par låg och hånglade nere i hamnparken.

Sen var jag och fikade på GK med de andra. Efter det gick vi en liten ”stros” och spelade minigolf. Det gick inget vidare för mig idag. Efter det blev det en film; ”The air I breathe” som inte var någon munter historia men var helt okej ändå.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , ,

Fashionjanne och Mormor


Hemma hos mormor.

Idag har jag varit hos min fina gamla mormor och hälsat på. Druckit kaffe och ätit tårta … och så blommor till lilla mormor som fyllde 96 år igår.

Och så en sån där modebloggsgrej á la blondinbloggarna: Innan vi åkte till mormor så var jag och brorsan på stan och så såg jag en ny vårjacka och ja ba’: Aw! Cravings! Måste ha! Nu! Så jag köpte den. Dagens outfit är därför:
Ny jacka: Tiger.
Skjorta: En gammal.
Jeans: Levi’s.


Ny fin vårjacka.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,

What's the plan, Stan?

Nej, jag ska nog inte göra något av de sakerna jag hade planerat att göra på lördag. Jag har trippelbokat mig eftersom jag hela tiden glömmer bort saker och tydligen tackar ja till andra saker. Jag ska inte åka och handla kläder, jag ska inte följa med vinhaggorna till hästarna och jag inte ligga på soffan och vara bakis (som jag också hade planerat). Jag ska ju till min lilla mormor som fyller år (i morgon) – det är det jag ska göra, inget annat.

Andra bloggar om: , , , ,

För väldigt länge sedan.

Jag sitter och kollar på gamla diabilder som vi digitaliserade i vintras. Minnen väller fram. Det här är mina bröder och jag. För otroligt länge sedan. Jag kanske är 2-3 år på bilden (eller något sånt) och det var sommar när vi var och hälsade på mormor. Vi lekte i den lilla lekparken som fanns där i området. Jag är den lille lintotten till höger.

Andra bloggar om: kolla, diabilder, digitalisera, minnen, bröder, länge sedan, bild, foto, sommar, mormor, lekpark, lintott

Pophistoria #5

Nu för tiden kallas de punkfarfar och punkmormor och även om ingen av dem kanske känns speciellt punkiga idag så var de båda förgrundsfigurer inom punken när den föddes. ”Well Did You Evah?” är en skojfrisk duett med Iggy och Debbie från den gamla välgörenhetsskivan ”Red hot + blue” som kom 1990.

Rösta på mig! Andra bloggar om: , , , , , , , , och