Inlägg taggade med månad

Tråkigast

Usch. Så var det den där tiden i månaden när alla räkningar ska fixas … och det har jag gjort nu och det var verkligen ingen kul historia. Det är tydligen en sån månad (igen) då en hel del såna där årliga måsten ska betalas. F-n, jag tyckte jag hade en sån förra månaden. Tydligen har jag två på rad.

Suck.

Ännu tråkigare var det när jag kastade ett öga på hur mina stackars fonder låg till … suck igen … det var ingen vacker syn.

För att muntra upp mig själv köpte jag mig en ny liten penna. En 0,1:a för att kluddra lite med.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , ,

Ingentingighet.

Dagens träff på fiket är avklarad och mycket mer än så har jag inte planerat in för dagen. Den här helgen kan nog räknas in som den mest lättjefulla på flera år. Jag har verkligen inte gjort ett skit. Vilket känns ganska skönt faktiskt även om jag fick en släng av rastlöshet igår kväll.

Det är i och för sig varannan söndag idag, vilket betyder tvättstuga och det är ju inte så spännande. Jag springer fram och tillbaka och fixar med det. Springer kanske är fel ord förresten … en gång i timmen går jag ut till tvättstugan och stoppar in det som blivit rent i torktumlare och torkskåp, fyller på en ny maskin och gör inte så mycket mer än att vänta på att det ska bli klart.

Det kanske märks förresten att jag inte har gjort någonting i helgen eftersom jag skriver om mina oerhört intressanta besök i tvättstugan. Men det är ju i och för sig som det brukar.

Och så är det ju den första februari idag … det sa bara svish så var januari över. Jäklar vad fort det gick.

Klicka här och att ge mig en röst till. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ringfingrar, på mer än ett sätt.

Ser följande i DN:

”Aktiehandlare som gör snabba affärer och har ett långt ringfinger i förhållande till pekfinger tjänar mer pengar och stannar fler år i yrket än kolleger med kortare dito. Det visar en ny vetenskaplig studie från England.”

Eh. Okej. Det låter som en otroligt viktig studie. Till vilken nytta kan man undra … men det kan ju vara bra om man som arbetsgivare söker efter ny personal.
– Jag ser att du har ett väldigt kort ringfinger, då kan du tyvärr inte få jobbet. 

Och på tal om ringfinger såg jag också att en Reina Hardesty i USA hade skickat 14.528 SMS på en månad. Fatta grejen. 14.528! Hon hade alltså snittat 484 SMS om dagen. Hur f-n lyckades hon med det? Hon kan knappast ha gjort något annat än att ha skickat SMS … och nej tydligen inte, för om man räknar bort de åtta timmarna på natten när hon förmodat sov, så blir det ett SMS varannan minut.

Själv så skickar jag ungefär 30 SMS på en månad och mitt ringfinger är faktiskt längre än pekfingret. Fast jag skulle nog inte bli någon bra aktiehandlare i alla fall.

Klicka här en gång till och ge mig din röst ännu en gång. För visst är det mycket roligare om jag hamnar högt upp på listan!

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

En försmak av…

Efter jobbet gick jag till fiket (det är ju onsdag) och där bars det in en julgran som började pyntas. I morgon börjar Gammeljul nere på slottet, julskyltningen i alla butiker är klar och över gatorna hänger det lysande girlanger … och så första advent på söndag. Men julen känns väldigt avlägsen. Det är ju ändå nästan en månad kvar tills tomten kommer.

BloggRegistret.seKlicka på den svart/vita rutan här bredvid så blir jag glad!
Läs sen andra bloggar om , , , , , , , , , ,

Månadens tråkigaste

Tänk den dagen man slipper sånt här. Som om det skulle hända. För ju äldre jag blir, desto mer och fler verkar de bli varje månad. Den här månaden är i och för sig en ”snäll” månad. Om man nu kan kalla det för en sån sak.

Läs andra bloggar om , , ,

Tjatet och inköpet.

Argh, dessa måndagsmorgnar. De verkar aldrig ta slut. De kommer som i en strid ström. Varje vecka. Månad efter månad, år efter år. Kan vi inte en gång för alla bestämma att måndagar inte ska vara kvar i kalendern.

…och helgens inköp blev förresten Sigur Ròs senaste album ”Með Suð Í Eyrum Við Spilum Endalaust” och två låtar från albumet ”Songs for Tibet”; Underworld ”To heal (and restore broken bodies)” och Imogen Heap ”Hide & seek 2”.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

Samma visa – om och om igen

Då var de där eländiga räkningarna betalda … igen. Samma visa varje månad och den här månaden var ju tyvärr inget undantag (som man skulle vilja att det var någon gång i alla fall) … det var en jäkla massa pengar till en jäkla massa saker som flög iväg.

Nu vill jag bli miljardär … eller totalt räkningsfri resten av livet. Skulle det inte vara skönt om räkningar förbjöds?

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Måndag … bla bla bla…

Ny dag, ny vecka och ny (nåja) månad. Ute är det strålande solsken och ganska kallt. Rutorna på bilen fick skrapas i morse och nu står kaffet bredvid mig igen och kollegan Classe snålar inte när han brygger dagens första kanna. Det är starkt. Vaknar man inte till liv av det så kanske man är lite död, eller nåt. Inte för att det gör mig någonting, jag gillar starkt kaffe och mjölken jag har i mildrar allting i alla fall. Snart är det måndagsmöte och sen ska jag väl sätta igång med saker och ting. Jobb alltså.

Klicka här och klicka här också så att jag klättrar uppåt på listan!
Skriv upp dig för att vara med på Earth hour den 29 mars 2008! Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , ,

Frrr

Skönt med fredag. Skönt med solsken på morgonen (hoppas att det håller i sig). Ny månad är det också. En ovanligt lång februari eftersom det är skottår i år. Men nu blir det allsång för att lätta upp fredagsstämningen. Kom igen, sjung ut, sjung högt … ”Ja det är fredag idag, tra la la la la, fredag idag, la di da di da. Tralla la la la la fredag idag”. Sen kan du ju avsluta med ett ”Tjo!” också om du känner för det.

Klicka här och rösta på mig!
Andra bloggar om: , , , , , , , , ,