Inlägg taggade med tvätta

Lördagens nöje

Såhär roligt har jag det en lördagseftermiddag i februari. Dammet är dammat, golven är sugna och blommorna är vattnade. Nu funderar jag på om jag ska slänga in en tvätt i maskinen.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , ,

Ingentingighet.

Dagens träff på fiket är avklarad och mycket mer än så har jag inte planerat in för dagen. Den här helgen kan nog räknas in som den mest lättjefulla på flera år. Jag har verkligen inte gjort ett skit. Vilket känns ganska skönt faktiskt även om jag fick en släng av rastlöshet igår kväll.

Det är i och för sig varannan söndag idag, vilket betyder tvättstuga och det är ju inte så spännande. Jag springer fram och tillbaka och fixar med det. Springer kanske är fel ord förresten … en gång i timmen går jag ut till tvättstugan och stoppar in det som blivit rent i torktumlare och torkskåp, fyller på en ny maskin och gör inte så mycket mer än att vänta på att det ska bli klart.

Det kanske märks förresten att jag inte har gjort någonting i helgen eftersom jag skriver om mina oerhört intressanta besök i tvättstugan. Men det är ju i och för sig som det brukar.

Och så är det ju den första februari idag … det sa bara svish så var januari över. Jäklar vad fort det gick.

Klicka här och att ge mig en röst till. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Lördag och … tja, vadå?

Idag kan man ana solen någonstans bakom molnen. Jag har saknat den. Humöret blir bättre, jag blir bättre när solen är framme. Jag sitter nu och funderar på vad jag ska hitta på idag. Dammsuga känns inte riktigt som något jag vill göra även om det behövs. Tvätta likaså.

Klicka här och att ge mig en röst till. Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

Varannan söndag

Det är varannan söndag idag och varannan söndag brukar betyda tvättdag. Det är ungefär lika spännande som vanligt. Tvätta. Torka. Vika. Hänga upp. In i skåpen.

Klicka här och ge mig din röst en gång till. För visst är det väldigt mycket roligare om jag hamnar jättehögt på listan! Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

Förvånad och en skitig bil

Så förvånad jag blev i morse när jag klev ut genom dörren och upptäckte att det var ganska mycket snö på marken. Eller, mycket och mycket, det var snö i alla fall. Snö som också hade fastnat på träden och granarna längs vägen så jag fick nästan lite julkänslor och lust att sjunga ”hej mitt vinterland”. Fast det gjorde jag inte. Inte så tidigt på morgonen.

Jag som hade i och för sig hoppats på att gårdagens nästan torra vägar skulle ha torkat ännu mer så att jag kunde tvätta min bil idag. Den är nästan löjligt skitig. Men det är ingen idé. Efter bara någon kilometers körande är den ju lika skitig igen.

Idag kommer förresten IPRED-lagen att klubbas igenom. Läs mer om det på DN, DN, AB, AB och AB.

BloggRegistret.seGe mig din röst – klicka på den svart/vita – varje dag!
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Söndagsnöje (repris)

Efter söndagsfika tillsammans med de andra så är det dags för ännu ett sånt där tråkigt måste (igen). Tvättstugan och dess maskiner snurrar på för fullt för att göra mina gamla kläder rena. Det är tråkigt. Jättetråkigt.

BloggRegistret.seKlicka på den svart/vita rutan här bredvid, gör det. Det är bra att du gör det för då blir jag glad! Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Söndag

Söndagsmorgon och jag skrotar omkring i lägenheten och funderar på att göra mig i ordning för dagen. Jag ska alldeles snart hoppa in i duschen, sen måste jag slänga in en hög med tvätt i tvättmaskinen och sen … inte en aning … men jag gissar att det blir en fika på något fik.

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Söndag

Det har regnat i princip hela dagen och jag har inte gjort ett dugg. Förutom fikat, tagit en promenad, sett Batman – the dark knight (den var bra), lagat mat och ätit upp den, tvättat lite, tagit en bild på regnet, latat mig och…

Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,