Inlägg taggade med Sjuk

Ser jag ett ljus där borta?

Dag fem och det är oändligt segt det här. Vid två i natt vaknade jag av att sängen var blöt ungefär som att någon hällt en hink vatten över mig. Så ombyte och omsomning. Två-tre timmar senare var det samma sak en gång till. Oskönt, men det verkar som att det mesta av febern lämnade mig där och då.

Även om jag fortfarande känner mig helt matt, hängig och har ungefär noll energi, så mår jag en aning bättre idag och – peppar, peppar – jag hoppas resten går över snabbt.

 
Bilden: Utsikt från ett flygplansfönster, någonstans i Europa.

Dag fyra

Det här är jävligt tröttsamt.
Jag vill bli frisk nu.

Dag tre

Ena stunden fryser jag så jag skakar och i nästa svettas jag mig sjöblöt.

Fuck this shit

Jag gick upp nu. Duschade av mig. Frös.
Nu går jag och lägger mig igen.

Ah men för f-n

Igår kväll kröp det på mig, jag började huttra och idag har jag legat däckad hela dagen. Hängig. Feber. Ynklig.

Inte så sprudlande

Jag önskar att jag var sådär sprudlande som jag var häromdagen. Men det fungerar tydligen inte idag. Jag känner mig lite lätt avslagen. Inte som i att jag skulle vara förkyld, febrig eller sjuk för det är jag ju inte. Som nötkärnan är jag. Däremot är jag lite … avslagen.

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Nej tack, jag klarar mig så bra utan!

F-n, jag undrar om jag håller på att bli förkyld. Jag känner mig lite ”korvig” på något sätt. Småkrovlig i halsen. Som om det är något på gång … och det vore inte så konstigt när var och varannan människa man stöter på hostar, frustar, snorar och fnyser. Men eftersom jag var sjuk i november så räcker det med det för den här säsongen. Friska tankar, apelsinjuice och vila ska få en eventuell förkylning att passera utan att säga hej.

Klicka här och ge mig din röst en gång till. För visst är det väldigt mycket roligare om jag hamnar jättehögt på listan! Läs sen andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , ,

Efterdyningar?

Pigg kan jag inte påstå att jag är. Men det är morgon så jag vet inte om det är efterdyningar av sjukheten eller den vanliga morgontröttheten som spökar. Troligen båda två i fin kombination med varandra. Sömnen ville inte alls infinna sig inatt. Kanske för att jag spenderat den mesta tiden av de senaste dagarna med att sova. Som man gör när man är sjuk.

Idag är jag i alla fall på jobbet igen och jag känner mig ganska okej.

BloggRegistret.seKlicka på den lilla svart/vita rutan här bredvid, gör det. Det är bra att du gör det! Läs sen andra bloggar om , , , , , , , , ,

Soul II Soul

Jag har legat sänkt som ett maffiaoffer med betong runt fötterna på flodens botten. Jag har haft hostattacker som avlöst varandra och gjort att jag nu har träningsvärk i magen. Febersvängningar som fått mig att svettas och frysa om vart annat. Näsan har blivit fnasig av allt snörvlande och snytande att den är på vippen att trilla av. Fast mest av allt har jag nog sovit, sådär till och från hela tiden.

Jag hatar att vara sjuk. För det första så mår man dåligt (duh!) och för det andra är det så oändligt jävla tråkigt. Det är ett jäkla skit helt enkelt. Men nu känner jag att det äntligen har vänt. Ljuset har tänts och jag mår faktiskt bättre, så nu får det f-n i mig vara nog. I morgon ska jag må bra igen. 

Japp, så får det vara; back to life, back to reality!

BloggRegistret.seKlicka på den lilla svart/vita rutan här bredvid, gör det. Det är bra att du gör det! Läs sen andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

Dödsrosslingar

Idag är jag hemma från jobbet och kurerar och vilar upp mig. Den blöta bomullen som någon har stoppat in i min skalle ska bort. Snörvlandet, febern och hostningarna ska raderas med läsk, vindruvor och kuckelimuck-medicin.

BloggRegistret.seKlicka på den lilla svart/vita rutan här bredvid, gör det. Det är bra att du gör det! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,