Inlägg taggade med feber

Lördagsfestligheter

En lördagkväll i soffan. Inte så spännande alls faktiskt. Efterdyningarna av den här jävla förkylningen får mig att bli lite smått galen. Jag hade ju hoppats på att allt bara skulle försvinna väldigt fort samtidigt som febern kröp tillbaka till sitt hörn och dog. Men inte då. Lätt snörvlande ligger jag där, med rejäla hostattacker som får mig att tappa andan för en stund. Det är synnerligen irriterande. Eller jobbigt kanske. Eller både och.

BloggRegistret.seKlicka på den lilla svart/vita rutan här bredvid, gör det. Det är bra att du gör det! Läs sen andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , ,

Soul II Soul

Jag har legat sänkt som ett maffiaoffer med betong runt fötterna på flodens botten. Jag har haft hostattacker som avlöst varandra och gjort att jag nu har träningsvärk i magen. Febersvängningar som fått mig att svettas och frysa om vart annat. Näsan har blivit fnasig av allt snörvlande och snytande att den är på vippen att trilla av. Fast mest av allt har jag nog sovit, sådär till och från hela tiden.

Jag hatar att vara sjuk. För det första så mår man dåligt (duh!) och för det andra är det så oändligt jävla tråkigt. Det är ett jäkla skit helt enkelt. Men nu känner jag att det äntligen har vänt. Ljuset har tänts och jag mår faktiskt bättre, så nu får det f-n i mig vara nog. I morgon ska jag må bra igen. 

Japp, så får det vara; back to life, back to reality!

BloggRegistret.seKlicka på den lilla svart/vita rutan här bredvid, gör det. Det är bra att du gör det! Läs sen andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

Dödsrosslingar

Idag är jag hemma från jobbet och kurerar och vilar upp mig. Den blöta bomullen som någon har stoppat in i min skalle ska bort. Snörvlandet, febern och hostningarna ska raderas med läsk, vindruvor och kuckelimuck-medicin.

BloggRegistret.seKlicka på den lilla svart/vita rutan här bredvid, gör det. Det är bra att du gör det! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,

Vad jag borde

Jag borde tagit sovmorgon. Jag borde ligga hemma och vila lite. Jag borde kanske inte sitta här på jobbet och må som en påse skit. För det är det jag gör – mår som en påse skit. Hur nu en sån mår, men det förklarar ändå hur jag känner mig och det är inte så bra.

Ikväll ska jag på Schyffert och kolla på hans ”The 90’s” och jag vill inte missa det. Kanske lägger jag mig på soffan i ”soffrummet” en stund och vilar innan och sen proppar mig full med iprenalvedon eller vad som nu kan finnas till hands.

BloggRegistret.seKlicka på den lilla svart/vita rutan här bredvid, gör det. För det är bra att du gör det! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

Med en filt över mig.

Oh crap. Jag som trodde att jag skulle klara mig undan förkylningar och sånt där skit. Tji fick jag, för där trodde jag uppenbarligen väldigt fel. Det började igår. Jag är seg, snorig och har en gnutta feber så att jag känner mig sådär … hängig. Det känns inget kul alls.

BloggRegistret.seKlicka på den lilla svart/vita rutan här bredvid, gör det. För det är bra att du gör det! Läs andra bloggar om , , , , ,

Feberfrossa

Inte så konstigt att jag kände mig trött, febrig och konstig igår. Först satt jag och frös som f-n på jobbet hela dagen och senare, efter jobbet när jag satte mig i bilen, frös jag så mycket att hela jag skakade och hackade tänder. Det fortsatte när jag kom hem. Frossa. Feber. Jag la mig ner och blev sen liggande nerbäddad och påpälsad. Idag har jag varit hemma från jobbet. Nu känns det bättre, så jag hoppas att det är över.

Klicka här och klicka här också för att rösta på babilou.se! Sen borde du skriva upp dig för att vara med på Earth hour den 29 mars 2008! Andra bloggar om: , , , ,

Sjuk, del 2

På eftermiddagen i måndags kom febern, sedan dess har jag legat nerbäddad i sängen och soffan om vartannat. Sovit mycket och tyckt väldigt synd om mig själv och haft det oändligt tråkigt. Men så tidigt i morse, kanske vid 5-snåret, vaknade jag av att jag frös som helvetet och sängen var blöt som om någon hällt en hink vatten över mig. Det var febern som verkade ha lättat och lämnat mig.

Det gör inte längre ont i halsen när jag sväljer, men det känns fortfarande som att jag har fullt med blöt bomull i skallen. Så förhoppningsvis är jag uppe på benen väldigt snart igen.

…och när jag ändå är här inne och slänger in en snabb uppdatering om mitt tillstånd, innan jag går och lägger mig igen, så ser jag att bilist-inlägget nu har 78 kommentarer … och då får det ta slut. Kommentarsfunktionen är nu avstängd.

Klicka här och rösta på mig! Andra bloggar om: , , , , , ,

Sjuk

Jag är hemma från jobbet idag och det är skittråkigt. Det började igår kväll med att halsen kändes konstig och huvudet var lite mosigt. Idag känns det som att en illasinnad rasp åker ner och river sönder halsen när jag sväljer. Ovanpå det så har näsan hamnat i något slags frispel och så känns det som att jag har blöt tung bomull i hela skallen. Feber tror jag inte att jag har, men f-n så kackigt jag mår.

Klicka här och rösta på mig! Andra bloggar om: , , , , , ,