Inlägg taggade med radera

Facebooks villkor.

Något som ofta förvånat mig är hur frikostigt folk laddar upp bilder (eller vad det nu må vara) på sig själva, sina barn och vänner på Facebook. Det är väl känt sen länge att när man godkänner användarvillkoren, så tillåter man Facebook att använda dina grejer lite som de behagar.

Att de nu tydligen har ändrat villkoren så att de gäller även om du raderar ditt konto är ju däremot väldigt osnyggt.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

Facefuck

Facebook. Suck. Det är ju ett jäkla påfund. Det dimper ner ett mail när jag blir taggad i ett foto och de senaste dagarna har två bilder dykt upp. Två bilder där jag inte ser ut som jag vill.

Fast uppenbarligen ser jag ju ut som jag gör på de där bilderna (skit också). Men det finns ju smickrande bilder och så finns det bilder som inte är så smickrande (photogenique, I think not). Som de här två. Det är två bilder som gärna får bli raderade för all framtid. Två bilder där jag faktiskt ser helt jävla bananas ut. På den ena likblek, rödflammig, förvirrad och efterbliven. På den andra som Jabba the Hut; ett enormt fläskberg med ett lustigt ansikte.

Och alla som har möjlighet att se min profil där på ansiktsboken kommer givetvis att gå in och kolla. Men gör inte det. För det är inte jag på de där bilderna. Det är någon annan. Någon som liknar mig litegrann, men ändå inte.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Yeah right!

På ren rutin loggar jag in och sätter igång. Jag funderar inte ens över det. Det går av bara farten och av gammal vana. Om jag ska ge upp det här med bloggandet måste jag nog radera hela bloggen – och det vill jag inte.

Det var väl ändå inte någon som trodde något annat.

Nu ska jag ta tag i den där disken. Sen ska jag nog slå på stort och plocka fram dammsugaren också.

BloggRegistret.seGlöm inte att klicka på den svart/vita – igen!
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , ,

Dödsrosslingar

Idag är jag hemma från jobbet och kurerar och vilar upp mig. Den blöta bomullen som någon har stoppat in i min skalle ska bort. Snörvlandet, febern och hostningarna ska raderas med läsk, vindruvor och kuckelimuck-medicin.

BloggRegistret.seKlicka på den lilla svart/vita rutan här bredvid, gör det. Det är bra att du gör det! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,

Mobilkamera och ett mail.

Mobiltelefoners kameror är ju ett gissel. Helt plötsligt när man kanske är lite på lyset så är det någon som halar fram mobilen och knäpper ett sånt där kort man helst vill ska raderas så fort det bara är möjligt. Jag fick ett mail nyss, som innehöll just en sån där bild. En bild där jag milt sagt ser väldigt berusad ut … och som om inte det var nog ser jag allmänt retarderad ut, är sådär fylleröd i ansiktet och ser ut att ha världens längsta näsa. Ett typiskt kort man gärna skulle sett raderat istället för bifogat i ett mail.

Subject: Nu jävlar är det dags!!
From: Johan
Date: Fri, October 24, 2008 12:02

Tjena Janne!
Idag smäller det enligt nedanstående specifikation:
Först börjar vi med lite malthaltig dryck!
Sedan fortsätter vi med läskande drinkar typ Vodka lime.
Sedan får du upp färgen i nyllet som så här:

After work på valven eller?

Med vänliga hälsningar
Johan

Jag kan ju dessvärre inte säga så mycket egentligen eftersom jag själv envisas med min kamera i tid och otid.

…och Johan, självklart ska vi till Valvens ”After Work”, men de där drinkarna får vi se vad som händer med!

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,