Inlägg taggade med hemma

Kôrvgrillning

Efter en härlig sommarkväll med solsken, kôrvgrillning och trevligt sällskap är jag hemma igen … lite sådär lagom småseg med ett par timmars slappande innan det är dags att krypa till sängs.

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Ilska

Irritationen kom över mig som en svallvåg. Sen blev jag sur som den suraste citronen och fick lusta att kasta saker omkring mig. Som ett litet barn ungefär. Nu är jag hemma och har lugnat ner mig. Det är mycket bättre så.

Läs andra bloggar om , , , , , , , ,

Suddenly everything has changed

Jag lämnar ett grått och regnigt Linköping och åker upp på motorvägen…

…kör bil en stund och försvinner iväg i tankar och musik…

…och helt plötsligt kommer jag hem till strålande solsken.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , ,

Monday struggle

Måndag. Idag fick jag en halvtimmas sovmorgon eftersom jag skulle iväg och hämta några grejer hemma i byn som skulle med till jobbet. Lika trött är jag ändå. En halvtimmas extra sömn gör uppenbarligen varken från eller till.

Läs andra bloggar om , , , , , , , ,

Söndag

Det verkar som de flesta i gänget ligger hemma och är bakis och skakis idag. Då är det ganska skönt att inte vara det. Jag mår som en prins eftersom min lördagskväll bestod av extremsporternas extremsport; ”Extreme couchsurfing”.

Stenis och jag blev sittande på fiket en stund, läsandes tidningar, pratandes om ditt och datt, drickandes kaffe och ätandes smask.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Fredagströttheten.

Jag gick bort till Valven en sväng. After Work i glada vänners lag hägrade – som en tröst för snöandets retfulla idioti – och det är ju märkligt hur tröttheten varje fredag smyger sig på. Efter en halv öl var jag nästan redo för sängen. Nu blev det inte riktigt så, men tre öl senare är jag hemma och det kanske inte är sängen, men väl soffan … och en chokladbit till det.

Godnatt, vi ses i morgon.

Läs andra bloggar om , , , , , , , ,

The irony of it all.

Här sitter jag hemma i min lägenhet och är sådär frusen och kall. Men så hör jag glassbilen, slänger på mig jackan och springer ut och köper mig en stor påse ispinnar.

Klicka här och ge mig en helt ny röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,

En gammal film och en ledig fredag.

Efter att ha legat och tittat på Hayao Miyazaki’s gamla ”Min granne Totoro” (som förresten inte på långa vägar är lika bra som ”Spirited Away” och ”Det levande slottet”) tyckte jag att det var dags att resa mig ur min lättja och göra något annat. Så det blev bloggen … som om det egentligen är någon större skillnad på att sitta och pilla med den och ligga på soffan – inte så mycket i alla fall.

I morgon förmiddag har jag saker som måste göras. Hemma. Människor som kommer … och då tänkte jag att det är lika bra att vara ledig hela dagen … så, en helledig fredag. Det känns ganska skönt faktiskt.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , ,

After the After work

Självklart hamnade jag på Valvens After work när jag kommit hem efter jobbet. Fredagstrött som vanligt och i goda vänners sällskap. Och ”en öl” betyder som alla vet två och ”ett par” kan betyda hur många som helst. Tanken var just att det bara skulle bli ”en öl” ikväll. Att sen den där ”en öl” blev fyra stycken ruckar på hela regeln om öl-antalet.

Klicka här och ge mig din röst en gång till. För visst är det väldigt mycket roligare om jag hamnar jättehögt på listan! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,

Dödsrosslingar

Idag är jag hemma från jobbet och kurerar och vilar upp mig. Den blöta bomullen som någon har stoppat in i min skalle ska bort. Snörvlandet, febern och hostningarna ska raderas med läsk, vindruvor och kuckelimuck-medicin.

BloggRegistret.seKlicka på den lilla svart/vita rutan här bredvid, gör det. Det är bra att du gör det! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,