Inlägg taggade med snörvla

Snormonstrets vidrigheter.

Det är såhär han ser ut. Det där monstret som får alla att gå omkring och snörvla och snyta sig om och om igen såhär års. Bara så att du vet. Snormonstret är en vidrig liten gynnare som skrattar åt dig – inte med dig, retas, sparkar sönder sandslott, stjäl godis från barn och knäpper dig på näsan så att den blir alldeles konstig. Inte nog med det. Han är äcklig också.

BloggRegistret.seKlicka på den svart/vita rutan här bredvid så blir jag glad! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ett ingenting

Jag sitter på jobbet och vill åka hem. Min arbetslust är för tillfället lite … tja, låg kanske är rätt ord att använda. Det kanske är min vanliga trötthet. Eller det faktum att klockan är kvart över fyra och det är kolsvart ute.

Och här kan du lägga in ljudet av min stora suck.

Det är förresten en lång månad kvar till vintersolståndet men sen går vi mot ljusare tider och jag längtar dit.

Egentligen skulle jag väl kunna göra det också, åka hem alltså, men av någon anledning sitter jag kvar, lyssnar på musik och gör egentligen ingenting annat än hostar, snörvlar, springer och snyter mig, dricker lite kaffe för att sen börja om från början igen.

BloggRegistret.seKlicka på den svart/vita rutan här bredvid, gör det. Det är bra att du gör det för då blir jag glad! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , ,

Lördagsfestligheter

En lördagkväll i soffan. Inte så spännande alls faktiskt. Efterdyningarna av den här jävla förkylningen får mig att bli lite smått galen. Jag hade ju hoppats på att allt bara skulle försvinna väldigt fort samtidigt som febern kröp tillbaka till sitt hörn och dog. Men inte då. Lätt snörvlande ligger jag där, med rejäla hostattacker som får mig att tappa andan för en stund. Det är synnerligen irriterande. Eller jobbigt kanske. Eller både och.

BloggRegistret.seKlicka på den lilla svart/vita rutan här bredvid, gör det. Det är bra att du gör det! Läs sen andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , ,

Snorunge

Det är fantamej helt obegripligt hur mycket snor en näsa kan tillverka. Det är min näsa jag menar såklart. Den är som en speedad fabrik som går på sjukligt överdriven produktion och den gör det med all säkerhet enbart för att retas.

Jag snyter mig vad som känns som var tionde minut och näsan blir fnasig och ändå får jag liksom snörvla som en liten tok mellan snytningarna.

Det får vara nog nu. Lägg av!

BloggRegistret.seKlicka på den lilla svart/vita rutan här bredvid, gör det. Det är bra att du gör det! Läs sen andra bloggar om , , , , , , , , ,

Dödsrosslingar

Idag är jag hemma från jobbet och kurerar och vilar upp mig. Den blöta bomullen som någon har stoppat in i min skalle ska bort. Snörvlandet, febern och hostningarna ska raderas med läsk, vindruvor och kuckelimuck-medicin.

BloggRegistret.seKlicka på den lilla svart/vita rutan här bredvid, gör det. Det är bra att du gör det! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,

Oh no!

Jag har gjort det igen. Fuck! Telefonen sitter kvar i laddaren hemma och jag känner mig sådär naken igen. Som om något fattas mig … och hade det inte varit så långt hem hade jag åkt och hämtat den. Jag tror i och för sig att jag kommer att klara mig utan den. Jag hoppas det i alla fall. Men om du ser mig ligga i rännstenen och ropa, sluddra, gråta, snyfta, snörvla ”min telefon, min telefon”, så vet du vad du kan göra. Lotsa hem mig och peka mot köket och säg; ”Där är den Janne, där är den”.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , ,