Inlägg taggade med frysa

En fredag i juni

Det är fredag. Det ska bli skönt med helg. Jag sitter på kontoret och fryser litegrann. Det är en grå dag igen. Regn i luften. Jag behöver en kopp kaffe. En till. För jag har redan druckit en … och efter den andra, eller tredje, kommer jag att bli kissnödig.

Jag vet hur min dag ser ut.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

Efter jobbet efter ölen

Gårdagen slutade med en ”After work” som slutade med en god middag som slutade med en öl på en solens sista uteservering. Och när den försvann (solen alltså) satt jag och hackade tänder av köld. Då gick jag hem.

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Kallheten


Elementen står på max men är ändå bara halv-ljumma.

Damn. Jag har suttit och varit sådär irriterande småfrusen hela dagen idag. Och det blir definitivt inte bättre av att komma hem till en lite för kall lägenhet.

Imorgon kanske jag (om jag kommer ihåg det) åka och köpa mig ett sånt där extraelement som man kan ställa i ett hörn någonstans eftersom mina vanliga element inte behagar att bli tillräckligt varma för att värma upp lägenheten.

BloggRegistret.seKlicka på den svart/vita rutan här bredvid så blir jag glad! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Soul II Soul

Jag har legat sänkt som ett maffiaoffer med betong runt fötterna på flodens botten. Jag har haft hostattacker som avlöst varandra och gjort att jag nu har träningsvärk i magen. Febersvängningar som fått mig att svettas och frysa om vart annat. Näsan har blivit fnasig av allt snörvlande och snytande att den är på vippen att trilla av. Fast mest av allt har jag nog sovit, sådär till och från hela tiden.

Jag hatar att vara sjuk. För det första så mår man dåligt (duh!) och för det andra är det så oändligt jävla tråkigt. Det är ett jäkla skit helt enkelt. Men nu känner jag att det äntligen har vänt. Ljuset har tänts och jag mår faktiskt bättre, så nu får det f-n i mig vara nog. I morgon ska jag må bra igen. 

Japp, så får det vara; back to life, back to reality!

BloggRegistret.seKlicka på den lilla svart/vita rutan här bredvid, gör det. Det är bra att du gör det! Läs sen andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

Dagens shopping.

Eftersom kyla är en av de saker jag hatar allra mest så åkte jag efter jobbet och köpte mig en ny jacka. En sån där riktigt varm sak. En halvtimma senare var jag i en annan affär och då passade jag på att köpa mig en ny mössa också.

Läs andra bloggar om , , , , , , , ,

En högre temperatur

När jag kom efter jobbet så var jag fortfarande frusen. Trots en varm bil. Jag glufsade i mig några smörgåsar tillsammans med en kopp varm choklad. Sen fyllde jag upp badkaret med ångande varmt vatten och hoppade i tillsammans med de sista kapitlen av Hari Kunzrus ”leela.exe”.

Nu fryser jag inte längre.

Du glömmer väl inte att du gör mig extra glad om du röstar på mitt bidrag i omröstningen på Svenska Designpriset … och du kommer till röstningssidan genom att klicka här.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

Köldskadad och en bok

Det är ju inte konstigt att jag, trots infravärmens strålar, sitter och skakar, hackar tänder och fryser så jag att nästan dör av frostskador när vi sitter på Källarn’s uteservering och när jag kommer hem och kollar termometern så visar den på inte så varma 9,8° C. Det kunde ju gärna ha varit ganska många grader varmare.

Bok två från bokkedjan damp ner framför mig idag … och det var ”Historien om Ikea” av Bertil Torekull.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ner och upp igen

Det är väldiga skillnader på temperaturen från dag till dag. Igår morse var det -4° och jag frös nästan ihjäl. Idag har det stigit i graderna och är +4,8° och det kändes nästan lite ljummet ute.

Andra bloggar om: , , , ,