Inlägg taggade med TV

Lokal-TV

Jag såg herr Bums på lokal-TVn idag. Han pratade om bloggeri och jag har väl egentligen inget att säga om det förutom att han låter lite som en pilsnerfilm i sitt sätt att tala. Det tycker jag är roligt.

Men programmet. Ja jäklar. Den ena programledaren, som för övrigt såg ut att ha satt en blommig BH utanpå blusen (?), var kanske det mest hurtiga och flåsigt käcka som någonsin skådats i en TV-ruta. På samma gång som det var otroligt pinsamt att se, så var det lite uppfriskande. Hon verkade så otroligt överlycklig över att få vara med framför kameran.

Lokal-TV var ordet.

Klicka här och ge mig din röst en gång till. För visst är det väldigt mycket roligare om jag hamnar jättehögt på listan!
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Bitter?

Förresten så tycker jag det luktar lite skämt (och där har vi ju en ordvits) när Claes Eriksson, en av de gamla gubbarna i Galenskaparna som stämde TV4 för att de bröt för reklam i deras film ”Hajen som visste för mycket”, gnäller över att all TV har blivit så dålig.

”Därför är jag så upprörd och driver processer och håller på.”

För kan det möjligen vara så enkelt att orsaken till den där stämningen inte alls hade med att göra att de bröt filmen utan hans tillstånd, utan att han inte fick del av reklampengarna? För han har ju uppenbarligen ingenting mot att sälja sig till Aftonblaskan.

Fast det är ju min tolkning.

Klicka här och ge mig en röst! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Förvirrad ledighet och Karl-Bertil Jonsson

Jag har bara varit ledig några dagar och är redan nu ganska förvirrad över vilka veckodagar som är vad och när. Det är tydligen fredag idag. Bara för att förtydliga just det om det var någon som undrade.

Och för första gången upptäckte jag Nazi-flaggorna i den där sagan om Karl-Bertil Jonsson som rullar på TVn på julaftonen. What the fuck tänkte jag och efter lite wikipediande visade det ju sig stämma.

Klicka här och ge mig en röst! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

Fredrik, öhm, Strage

Fredrik, öhm, Strage fick, öhm, Stora Journalistpriset som, öhm, årets förnyare för att, öhm, ha ”bloggat” om, öhm, de 100 största ögonblicken i rockens, öhm, historia.

För den som inte har hört Strage prata så är det ungefär så han låter. Härom dagen när jag såg en intervju med honom på TV så försökte jag hålla reda på hur många ”öhm” han kunde klämma in under de där minutrarna han var med, men jag tappade räkningen. Det var alldeles för många. Han säger nämligen ”öhm” väldigt mycket.

BloggRegistret.seKlicka på den svart/vita rutan här bredvid, gör det. Det är bra att du gör det för då blir jag glad! Läs andra bloggar om , , , , , , , ,

Du är en dålig människa.

Charity is a coat you wear, twice a year.
George Michael

Det är tydligen en sån där gala för barn på TV i helgen. En sån där då man ska ringa in och skänka bort alla sina pengar. Som om inte det vore nog så springer det omkring människor på stan och skramlar med insamlingsbössor.

De kommer mot dig som en flock zombies och försöker med blickar spela på ditt dåliga samvete. För om du inte lägger pengar i bössan, då är du en dålig människa. Ja usch, vilken dålig människa du är. 

Och när man redan har stoppat i massor med pengar i de där bössorna, plånboken är tom och de fortfarande kommer och skramlar med sina dömande blickar kan man riktigt se hur de tänker; ”snåljävel”.

Då får jag lust att ta den där jävla bössan och ta tillbaka alla pengar som jag någonsin stoppat i.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Som man sår…

Kanal 5 ska börja visa en dokuserie om en finlandsfärja och nu är tydligen vissa av resenärerna rädda för att deras otrohet ska synas i TV-rutan. Det kanske de skulle tänkt på innan de började hångla upp varandra framför kameran?

Läs andra bloggar om , , , , , och

Pophistoria #7

När MTV lanserades i USA 1981 hände det tydligen ibland att TVn helt enkelt svartnade när de anställda bytte band i videospelaren. På 80- och 90-talet var kanalen en aldrig sinande ström av musik och videos men har numera i princip bytt inriktning och är idag inte den renodlade musikkanal den en gång var. Det här var den allra första musikvideon som visades på MTV. Bandet hette Buggles och låten ”Video killed the radio star”.

Tidigare pophistoriainlägg: #1, #2, #3, #4, #5, #6

Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

Saker jag inte förstår mig på


BILD FRÅN SVT24

OS rullar på TVn på jobbet. Det är konstsim. Denna mycket underliga variant av sport (eller vad man ska kalla det) där de på något märkligt sätt liksom dansar synkroniserat i vattnet, vänder sig uppochner, sprattlar lite med benen, vevar med armarna och ser lite allmänt konstiga ut.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,