Inlägg taggade med ledig

Det ena, istället för det andra

Måndag och solen skiner som f-n. Det ska bli en sån där varm och härlig dag. Inte bara ska, det är det redan. Att jag istället för att sitta inne på kontoret och jobba hellre skulle vilja vara ledig och sitta i en park någonstans och jäsa säger sig väl nästan självt.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

Effektivitet

Saker är nedskrivna i kalendern och återigen har den där supereffektiviteten varit över mig och saker har blivit gjorda. Det tog tid. Det var pilligt. Men nu efteråt känns det ganska bra. Ett kliv i rätt riktning.

Nu ska jag åka hem. Sen ska jag nog vara ledig. Långhelg. Det känns ganska najs.

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Nice weather for ducks

Eftersom det är röd dag på fredag, vilket betyder ledig dag, så kollar jag vädret inför den långlediga helgen.

Det ser bra ut.

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Efter

Det känns som om jag har varit borta från jobbet längre än bara påskhelgen. Nästan lite som om jag varit på semester – fast ändå inte. Fem dagars ledighet gör tydligen underverk. Inte för piggheten, men för … tja, jag vet inte riktigt. 

Fast helst av allt skulle jag ju gärna vilja vara ledig den här veckan också.

Läs andra bloggar om , , , , , , , ,

It's a fine day

Man skulle nästan kunna säga att det är söndag idag även om det ju faktiskt egentligen är måndag. En röd dag som är en ledig måndag är ganska skönt.

Jag gillar’t.

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

En gammal film och en ledig fredag.

Efter att ha legat och tittat på Hayao Miyazaki’s gamla ”Min granne Totoro” (som förresten inte på långa vägar är lika bra som ”Spirited Away” och ”Det levande slottet”) tyckte jag att det var dags att resa mig ur min lättja och göra något annat. Så det blev bloggen … som om det egentligen är någon större skillnad på att sitta och pilla med den och ligga på soffan – inte så mycket i alla fall.

I morgon förmiddag har jag saker som måste göras. Hemma. Människor som kommer … och då tänkte jag att det är lika bra att vara ledig hela dagen … så, en helledig fredag. Det känns ganska skönt faktiskt.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , ,

En gång till … fort som f-n.

Så var en dag här igen. En ny. Swish. Tiden går så fort. Som rally. Eller en raket. Det var ju onsdag alldeles nyss och nu är det visst det igen. Helt plötsligt har halva arbetsveckan gått … vid lunch i alla fall … eller ja, på fredag är jag ledig, så jag passerade den punkten igår … men va f-n. Du vet ju vad jag menar. Det är som att trycka på en knapp … klick, så är det en dag. Klick, så är det nästa.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

En inte helt vanlig torsdag

Jag är ledig. Jag ska göra helt andra saker än att jobba och det känns helt enkelt väldigt bra.

Jag kom att tänka på en sak. Tänk om Alexandra Rapaport började jobba på Rapport. Visst hade det varit roligt då i rutan om hon avslutade sina reportage; Det här var Alexandra Rapport för Rapaport, tillbaka till studion.

Klicka här och ge mig din röst en gång till. För visst är det väldigt mycket roligare om jag hamnar jättehögt på listan!
Läs andra bloggar om , , , , , ,

Normalitet

Tillbaka till vardagen och tillbaka till jobbet igen efter julens och nyårets ledighet. Ärligt talat skulle jag inte ha något mot att att vara ledig lite till. För finns det något skönare än långa sovmorgnar och att lufsa runt i långsamt tempo och inte göra någonting speciellt alls (ja det gör det, men du vet vad jag menar).

Klicka här och ge mig en röst! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,

Allt är som det brukar.

Inte en ledig dag utan en fika på GK i glada vänners lag. Det är så vi umgås med varandra.

Och så är nu julen bortstädad hemma hos mig. Stjärngardinen är nedplockad och tomtarna har återigen gått i ide i skåpet. Där får de nu vara fram till nästa advent.

Klicka här och ge mig en röst! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , och