Inlägg taggade med golv

Lördagens nöje

Såhär roligt har jag det en lördagseftermiddag i februari. Dammet är dammat, golven är sugna och blommorna är vattnade. Nu funderar jag på om jag ska slänga in en tvätt i maskinen.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , ,

Mmm, c'mon, you like it…

Inte för att de är snygga någonstans, men för att mina golv är världens kallaste och det är faktiskt skönt att ha ett par. Att man sen ser lite retarderad ut när man skrotar omkring i dem och att det är gubbigt och osexigt skiter jag fullständigt i. För att slippa förfrysa fötterna när jag går hemma så köpte jag mig ett par tofflor.

Klicka här och ge mig din röst en gång till. För visst är det väldigt mycket roligare om jag hamnar jättehögt på listan! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,

Vardagstradition

Veckans onsdagsfika är till ända. Vår vardagstradition mitt i veckan. En kopp kaffe, en päronfestis och en blåbärssnitt med vaniljsås ligger nu fint i min mage. Nu borde jag ta tag i dammsugaren och köra över golven, men det känns så ohyggligt tråkigt att det nog får vänta ett tag till. Onsdag betyder också att solen tittar fram och raggarbilarna invaderar området runt slottet.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , och

Inte den bästa start på dagen.

Det är torsdagsmorgon och efter att ha hällt upp kaffet, tillsammans med mjölk och en sockerbit, i en kopp, så tänker jag gå och sätta mig vid mitt bord. Kollegans hund står i vägen så jag får lirka mig på sidan nerför tre-stegs-trappan och där står visst en skål med vatten som jag inte ser, snubblar på och skvätter ut en hel del av innehållet i koppen, på golvet och på mitt ena ben. Hunden står och dumglor och undrar säkert inte vad som hände … bryr sig inte alls om att mitt ena byxben nu ser ut att ha något slags camouflage-mönstrat jeanstyg. Snyggt liksom. F-n.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,