Inlägg taggade med dammsuga

Häftig lördag.

Varför ska man hyra in städhjälp när Kapten Sneskägg kommer förbi och hjälper till med dammsugningen? Synd att han inte hade tid att svabba golven också.

Själv så passade jag på att putsa köksfönstret. Det behövdes verkligen. Ja, du ser ju vilket jag gjort och vilket som är kvar.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

Lördagens nöje

Såhär roligt har jag det en lördagseftermiddag i februari. Dammet är dammat, golven är sugna och blommorna är vattnade. Nu funderar jag på om jag ska slänga in en tvätt i maskinen.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , ,

Lördag och … tja, vadå?

Idag kan man ana solen någonstans bakom molnen. Jag har saknat den. Humöret blir bättre, jag blir bättre när solen är framme. Jag sitter nu och funderar på vad jag ska hitta på idag. Dammsuga känns inte riktigt som något jag vill göra även om det behövs. Tvätta likaså.

Klicka här och att ge mig en röst till. Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

Snart känns det okej

Städa. Inte det roligaste man kan sysselsätta sig med en lördag, men måste man så måste man … och nu är det nästan klart. En kort liten paus och sen det sista rycket innan jag kan packa in grejerna i skåpet igen.

Klicka här och ge mig en röst! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Yeah right!

På ren rutin loggar jag in och sätter igång. Jag funderar inte ens över det. Det går av bara farten och av gammal vana. Om jag ska ge upp det här med bloggandet måste jag nog radera hela bloggen – och det vill jag inte.

Det var väl ändå inte någon som trodde något annat.

Nu ska jag ta tag i den där disken. Sen ska jag nog slå på stort och plocka fram dammsugaren också.

BloggRegistret.seGlöm inte att klicka på den svart/vita – igen!
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , ,

Ett tråkigt inlägg

Idag verkar det vara ett sånt där väder som gör att jag håller mig inne. Grått. Regn. Tråk. Och som av en händelse har jag ett berg av tvätt som behöver tas om hand och tvättas. Jag har redan börjat. Första maskinen är snart klar … sen är det väl fyra-fem till. Sen skulle jag behöva köra ett varv med dammsugaren också fast jag inte alls vill.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Vardagstradition

Veckans onsdagsfika är till ända. Vår vardagstradition mitt i veckan. En kopp kaffe, en päronfestis och en blåbärssnitt med vaniljsås ligger nu fint i min mage. Nu borde jag ta tag i dammsugaren och köra över golven, men det känns så ohyggligt tråkigt att det nog får vänta ett tag till. Onsdag betyder också att solen tittar fram och raggarbilarna invaderar området runt slottet.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , och

Lördagsunderhållning

Jag kan ju inte påstå att jag tycker det är roligt. Inte alls faktiskt. Det är mest jobbigt, tidskrävande och förbannat tråkigt.

…och när jag ändå var igång med det ena så var det ju lika bra att ta det andra på samma gång.

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Ursäkter

Tvättstugedag idag … och nu ska dammsugaren fram. Jag hittar ursäkter och andra saker att göra för att slippa släpa fram den där skiten även om jag vet att bara man kommer igång är det inte så farligt. Men det är vägen dit som är så förbannat tråkig. Så oändligt tråkig att jakten på någon som kommer hem till mig och städar varannan vecka är igång igen.

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,