Inlägg taggade med bort

The solstråle #2

Trots att jag är ”the master of gnäll” lyckas jag inte bry mig om det negativa i det positiva med det förra inlägget: Att det strålande solskensvädret smälter snön till en grå slaskig blöt vidrig sörja. Det gör mig snarare glad. Snön ska bort bort bort och så känns våren ännu närmare … även om det kanske bara är tillfälligt – fast jag hoppas att det är för alltid.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

Burkskinka

Alltså, jag har en stilla undran om det här med spam. Jag fattar inte att det är så oändligt stort. Så inihelvete jävla skitstort … och det inte bara via e-post, utan på bloggar och hemsidor också.

Här hos mig, sen dagboken blev en blogg för snart två år sedan, har det trillat in 26.993 spam! De allra flesta har tack och lov sorterats bort av ett effektivt spamfilter som jag har installerat. Men ändå. Tjugosextusenniohundranittiotre! Det är ungefär 45 stycken om dagen. Varje dag.

Eller, jo förresten, jag fattar att det är så stort. Vad jag däremot inte förstår är att folk går på den där skiten, för skit är precis vad det är … och lurendrejeri. För folk går uppenbarligen på det. Ganska många också verkar det som eftersom hela internetvärlden svämmar över av skiten och det bara växer för varje år.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,