Inlägg taggade med slask

The solstråle #2

Trots att jag är ”the master of gnäll” lyckas jag inte bry mig om det negativa i det positiva med det förra inlägget: Att det strålande solskensvädret smälter snön till en grå slaskig blöt vidrig sörja. Det gör mig snarare glad. Snön ska bort bort bort och så känns våren ännu närmare … även om det kanske bara är tillfälligt – fast jag hoppas att det är för alltid.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

The Söndagsrutin

Söndag igen. En skön dag. Pigg, utvilad och med magen full av kaffe. Fika och en lite längre stros än vanligt. Det är plusgrader ute och all den snö som föll i natt har bildat ett blaskigt slaskigt täcke där vi gick. Blask och slask är inte kul.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

Snö och noll grader

När jag vinklade upp persiennerna i morse var det vitt på marken. Snö. Och inte bara en sånt där tunt lager, utan flera centimeter. Och mer snö skulle det kunna bli, för det snöade fortfarande. Om det nu bara fick ligga kvar en stund, utan slask och utan att det smälte bort så hade det ju faktiskt varit lite trevligt. För ljusets skull. För ljudets.

Chansen är nog dock ganska liten eftersom termometern inte visade några grader.

Klicka här och ge mig din röst en gång till. För visst är det väldigt mycket roligare om jag hamnar jättehögt på listan! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , ,

Blaskslask

Snön som föll i helgen är på väg att försvinna. Det är det som är det värsta med snö. En av orsakerna till att jag egentligen inte gillar snö alls. Plusgrader + Snö = Eländigt blaskigt slask. Fy f-n.

Andra fina bloggar om: , , ,