Inlägg taggade med sörja

Have you ever seen the rain?

Det regnar katter och hundar. I vattenform då förstås och inte på riktigt. För det hade ju varit helt sjukt … och då hade det ju blivit en blodig, köttig sörja av döda hundar och katter som låg i drivor på marken.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

The solstråle #2

Trots att jag är ”the master of gnäll” lyckas jag inte bry mig om det negativa i det positiva med det förra inlägget: Att det strålande solskensvädret smälter snön till en grå slaskig blöt vidrig sörja. Det gör mig snarare glad. Snön ska bort bort bort och så känns våren ännu närmare … även om det kanske bara är tillfälligt – fast jag hoppas att det är för alltid.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

Geggamoja och jubileum

Var ute och fixade lunch förut och det är väldigt trevligt väder ute … solsken som värmer litegrann … och vore det inte vore för att all jävla snö håller på att förvandlas till en blöt geggig sörja så hade vårkänslorna skuttat omkring hos mig. Nu är det mer som om den kryper sakta och försöker resa sig upp.

Nyss upptäckte jag att jag hade skrivit upp i min kalender att det idag är som ett litet jubileum för mig. Jag har jobbat på mitt jobb i en evighet och lite till.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , och