Inlägg taggade med glad

Rigor Mortis

Ooops, nu har jag gjort det igen. Sovit på något märkligt sätt med huvudet på kudden. Eller vid sidan av. Eller kanske i sömnen puttat bort den helt och hållet. Nacken är spänd som en fiolsträng. Eller kanske inte riktigt, men litegrann.

Idag känns allt lite sådär härligt på något odefinierbart sätt, trots nacken. Kanske är det för att solen skiner igen. Jag blir ju glad då. Mitt humör påverkas ju ganska mycket av vädret (som du vet). Som grädde på moset ska helgen tydligen bjuda på både strålande solsken och värme.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Något annat.

Det är måndagsmorgon och det där jag brukar skriva om; trötthet och svårigheter att vakna är precis det du trodde att jag skulle skriva om, men jag struntar i det idag. Jag glädjer mig istället åt att solen skiner.

Klicka här och att ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

Jakten på den perfekta reservoarpennan #7

Om några dagar kanske jag är glad igen. Du vet, lycka kan ju köpas för pengar. Tillfällig lycka i alla fall. Speciellt om jag köper mig en ny reservoarpenna … och pennoman som jag är kände jag litegrann att jag var tvungen att ha den. Bara för att. Jag tyckte nästan att den viskade till mig; köp mig, köp mig. Så jag gjorde det. En helt ny, en helt oprövad. Med fin spets. Aningen dyr, men va f-n. Den förra var ju billig.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , ,

Damn.

Även om jag först tänkte på saken i säkert en sekund. Att snooza både en och två gånger, så gick jag idag upp direkt. Ingen snooze. Rakt upp. Tjong i medaljongen. Pang, upp och iväg. Men inte f-n hjälpte det. Igår tänkte jag till och med att jag skulle börja mina dagar med affirmationer; ”Godmorgon, idag är jag bra, pigg och glad”. Det glömde jag såklart bort. Den tanken känns svår att komma ihåg när en ettrig liten väckarklocka ger ifrån sig sitt helvetiska ljud.

Så nu sitter jag här på jobbet som ett litet vrak, dricker mitt kaffe och hoppas att koffeinet ska kicka in.

Klicka här och ge mig en ny röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

En sån dag.

Oh crap, ska det bli en sån dag idag. Det vill jag inte, men jag känner att det där äckliga lilla tisdagshumöret kryper på mig. Det där som jag egentligen inte vill veta av. Kanske är det för att det är just tisdag eller för den där elaka väckningen jag fick i morse. Jag känner att stubinen kan vara lite kort idag och det gör varken mig eller min omgivning glad.

Solen tittar fram nu … snart kanske allt känns lite bättre.

Klicka här och ge mig en ny röst.
Läs andra bloggar om , , , , , , , ,

The solstråle #2

Trots att jag är ”the master of gnäll” lyckas jag inte bry mig om det negativa i det positiva med det förra inlägget: Att det strålande solskensvädret smälter snön till en grå slaskig blöt vidrig sörja. Det gör mig snarare glad. Snön ska bort bort bort och så känns våren ännu närmare … även om det kanske bara är tillfälligt – fast jag hoppas att det är för alltid.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

The solstråle

Trots tisdag så blir jag lite gladare och piggare och aningen mer upprymd över det utomordentligt fina vädret. Strålande solsken och klarblå himmel. Det drippar och droppar från taken och träden.

Jag kan nästan ana en doft av våren.

Nästan.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , ,

Happy up here!

Så var det fredag igen. Kväll dessutom. Och jobbveckan är slut. Skönt. Kvällen kommer att ägnas åt lättja och frosseri – det jag är allra bäst på. Sen kanske jag lyssnar jag lite på Röyksopps senaste trudelutt ”Happy up here” och blir lite glad en stund. För det blir man av den låten. Den är för övrigt väldigt mycket Röyksopp om nu någon trodde något annat. Kanske lyssnar jag på Rex the dog’s ”Bubblicious” också, för den blir man också glad av.

Bara så att du vet vad jag pysslar med ikväll.

Klicka här och att ge mig en röst till. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , ,

Saker jag gjort på jobbet

Jag gjorde en illustration, en likadan som (eller snarare en fortsättning på) förra årets punchgröt. Fast i år har vi skickat ut glögg istället. Man blir galet glad av att dricka glögg. I alla fall enligt min lilla illustration.

Klicka här och ge mig en röst! Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

Att inte gå ner i gropen

Tisdag. Dippen är inte lika djup som i diagrammet i inlägget från igår. Jag ska inte hålla på med det där gnisslandet om att tisdagar är djävulens påfund och helvetet i veckan. Jag ska inte gräva ner mig i den där smutsiga gropen. Jag ska försöka tänka positivare. Positiva tankar ska generara ett gladare jag.

Jag ska bli en bättre människa.

BloggRegistret.seKlicka på den svart/vita rutan och ge mig din röst!
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , ,