Inlägg taggade med positivt

What the fuck!

Jamen det var väl själva f-n. Först regn i form av små isdroppar hela eftermiddagen … som sen övergick till jättemycket snöande. Nu är allt vitt igen. Jag hoppas verkligen att det här är ett högst tillfälligt bakslag.

För att försöka se något positivt i snöeländet så fanns det pyttesmå is- och snökristaller som låg på bilens vindruta och självklart var jag tvungen att gå supernära med kameran och knäppa en liten bild på dem.

Klicka här och ge mig en ny röst.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

The solstråle #2

Trots att jag är ”the master of gnäll” lyckas jag inte bry mig om det negativa i det positiva med det förra inlägget: Att det strålande solskensvädret smälter snön till en grå slaskig blöt vidrig sörja. Det gör mig snarare glad. Snön ska bort bort bort och så känns våren ännu närmare … även om det kanske bara är tillfälligt – fast jag hoppas att det är för alltid.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

Positivism

Det var lite jippo hemma i byn i helgen och jag läser ett kort reportage i lokalblaskan om vad som har hänt. Reportern ser väldigt positivt på saken.

Ett viktigt inslag i Sommarknäppen har alltid varit karusellerna. Nere vid Vadstena slott fanns ett brett utbud som täckte en bred åldersgrupp. Mini-tåg för de minsta och voltande pariserhjul för de lite äldre.

Vi gick förbi där nere vid slottet. Några enstaka barn åkte i ett par av karusellerna och inget av barnen såg direkt jublande glatt ut och att kalla det ”brett utbud” … nja, det är att ta i. 

Hade jag haft barn vet jag inte om jag skulle låtit dem åka de där sakerna. De såg ut att vara begagnade, kanske från 1976, avlagda från någon mindre nogräknad öststat.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , ,