Inlägg taggade med strålande

Life is great!

Lördagsmorgon. Finns det något skönare … att slippa den där ilskna väckarklockan och istället få vakna av sig själv … och när man vinklar upp persiennerna ser man ett alldeles fantastiskt toppenväder med strålande solsken och klarblå himmel. Frukosten är uppäten och om en liten stund ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.

Ibland känns allt bara … toppen.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , ,

The solstråle #2

Trots att jag är ”the master of gnäll” lyckas jag inte bry mig om det negativa i det positiva med det förra inlägget: Att det strålande solskensvädret smälter snön till en grå slaskig blöt vidrig sörja. Det gör mig snarare glad. Snön ska bort bort bort och så känns våren ännu närmare … även om det kanske bara är tillfälligt – fast jag hoppas att det är för alltid.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

The solstråle

Trots tisdag så blir jag lite gladare och piggare och aningen mer upprymd över det utomordentligt fina vädret. Strålande solsken och klarblå himmel. Det drippar och droppar från taken och träden.

Jag kan nästan ana en doft av våren.

Nästan.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , ,

Sunday was a bright day

En söndag med strålande solsken och efter en fika på GK gick vi ner till sjön som har frusit till is.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , ,

Kokt

Efter att ha varit ute i strålande solsken i typ fyra timmar mitt på dagen idag känns mitt ansikte lite lätt stramt och är rött nästan som en kräfta – inte riktigt, men nästan – i alla fall lite sådär kraftigt grisrosa. Inte trodde jag att solen skulle gassa på så bra.

Andra bloggar om: , , , , , , , , och