Inlägg taggade med rester

It's still cloudy in Saudi-Arabia

Ena stunden solsken, i den nästa molnigt … och så kommer det en liten störtskur också. Vädret vet tydligen inte riktigt vad det vill idag. När jag kom hem efter jobbet åt jag resterna av en Korv Stroganoff som jag lagade igår. Den var godare idag än igår av någon konstig anledning.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Dagens enerverande låt

Den är farligt irriterande. Det räcker att höra den en gång och sen sitter den där. Som ett sånt där klistermärke man inte kan få bort. Som lämnar rester efter sig. Dagens enerverande lilla låt är därför Patrick & Eugene ”The Birds and the Bees”.

Du glömmer väl inte att du gör mig extra glad om du röstar på mitt bidrag i omröstningen till Svenska Designpriset … och du kommer till röstningssidan genom att klicka här.

Läs andra bloggar om , , , , , ,

Bajsproblematik

En gång skrev jag om problemet med att bajsa på jobbet. Idag skriver Prankmonkey om ett problem som faktiskt är väldigt mycket värre – folk som lämnar rester. Jag förstår precis vad han menar och det kan vara bland det läskigaste som finns. Jag önskar bara att jag hade skrivit det först … och lika bra.

För övrigt var det här det 19:e inlägget som på något sätt handlade om bajs.

Andra bloggar om: , , , , ,