Inlägg taggade med problem

Twittrande?

Jag har blivit med Twitter. Problemet är att jag inte vet vad jag ska ha det till. Jag har ju liksom nog med den här bloggen. Jag antar att den liksom andra saker jag hoppat på då och då kommer att självdö … eller bli manisk användare av en kort stund för att sen tröttna.

Klicka här och att ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , ,

Tisdag … pfft.

Det är väldigt mycket morgon för tillfället. Så mycket att mina ögon har lite problem med att hålla sig öppna. Huvudet har problem med att hålla sig uppe. Min säng, som dessvärre är alldeles för långt borta, skulle vara väldigt skön att ligga i.

Jag får hoppas att kaffet hjälper.

Klicka här och att ge mig en röst.
Läs andra bloggar om , , , , , , , ,

Är det fredag?

Jag har problem med min blogg för tillfället … eller mitt bloggande kanske jag ska säga. Vad jag ska fylla den med. Orden. Eventuella bilder. Det känns som om allt går på repeat för tillfället, en oändlig ström av repriser och upprepningar.

Förresten så känns det inte som fredag idag av någon outgrundlig anledning. Jag vet inte varför, men kanske för att morgonens trötthet var större än vad den brukar vara på fredagar. Fredagar som i vanliga fall är veckans bästa dag (typ). Men det kommer nog. Det brukar göra det.

Den där bloggtorkan kommer och går hela tiden. Jag kanske vaknar till liv igen snart. Bloggmässigt alltså. Våren är ju på väg … i morse reagerade jag på hur ljust det har blivit på morgnarna. Sakta men säkert närmar vi oss de rätta årstiderna och det gillar jag … och då kanske mitt bloggande också vaknar till liv.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

It's not going to stop

Ända sen jag var en liten knodd, året då jag började första klass, knappt tre äpplen hög och sex år fyllda, snart sju, har jag gått upp på morgnarna. Ibland lite senare, oftast tidigare för att först gå i olika skolor i en herrans massa år, sen för olika jobb här och där tills jag för en evighet sedan började jobba där jag jobbar nu.

Jag tycker att jag borde ha vant mig vid att klockan ringer på morgnarna vid det här laget. Jag borde ha hittat rytmen. Jag borde efter alla dessa år, när klockan ringer på morgonen, fått in någon slags rutin och det borde inte vara ett problem. Men varje morgon när klockan ringer är jag mer död än levande.

Slutar det aldrig?

Klicka här och att ge mig en röst till. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , ,

Större, längre och bättre

Vår mail på jobbet är knasig. Spam-filtret är för tillfället ur funktion och in ramlar det ena erbjudandet efter det andra. Jag ser i ämnesraden att jag uppenbarligen inte duger som jag är. För jag ska ”ge henne något att stöna om” och skaffa mig ”en massiv bula” och självklart gillar tjejer killar med ”stora tillgångar”.

Frågan jag ställer mig är om det verkligen finns folk som är så lättlurade (korkade) att de fortfarande går på de där erbjudandena om piller, pulver och salvor som förlänger kuken eller får den att stå längre och bättre … eller rent allmänt löser alla sexuella problem. Det känns som att folk 2009 borde ha fattat att allt är bluff och båg. Men icke. Uppenbarligen finns det några puckon som tydligen går på den där skiten. Eftersom spammailen fortsätter att ramla in.

Klicka här och ge mig en röst till. För visst är det väldigt mycket roligare om jag hamnar jättehögt på listan! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Knakelibrak

Andra halvan av eftermiddagen gick som sagt inte riktigt som väntat när servern på jobbet knakade ihop. Det blev lite svårt att göra saker och det som behövdes för att göra det jag skulle göra ligger där, oåtkomligt. Vår servicekille ska tydligen komma ikväll och förhoppningsvis reda ut problemet, så jag hoppas att det är fixat i morgon förmiddag (yeah, jag har sovmorgon i morgon!) när jag kommer till jobbet.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,

Den dåliga perioden

Okej, jag ska försöka låta det här vara sista gången (yeah right!) jag tjatar om det men jag måste. För idag var det om möjligt ännu svårare att komma upp ur sängen. Ska det vara såhär nu ända fram till (typ) mars? Jag har ett halvår av mörker framför mig. Jag känner en lätt hopplöshet inför det och jag har lite problem med att hantera det.

Don’t understand swedish and want to know what I’m writing about? Try Google translate. It makes a really weird translation of this website. Läs andra bloggar om , , , , , ,

Parkeringsproblematik i byn

Nu är jag gnäll-Janne igen … men jag förstår mig inte på folk. Folk som verkar tro att den enda lösningen på deras problem är att kommun (eller stat) ska ta hand dem. Enkla problem som folk borde klara av att fixa själva. Som i dagens lokalblaska där en kvinna tycker att kommunen ska fixa parkeringsplatser.

”Jag har pratat med andra som bor här och vi tycker att kommunen borde ordna en parkering där vi som bor i centrum kan hyra plats.”

Ja, det är ont om p-platser i stan, men jösses, gör något åt saken själv. Du får väl göra som alla andra och hyra en plats där det finns! Vad tror du att kommunen ska göra, riva ett kvarter så att du kan parkera nära ditt hem?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Bajsproblematik

En gång skrev jag om problemet med att bajsa på jobbet. Idag skriver Prankmonkey om ett problem som faktiskt är väldigt mycket värre – folk som lämnar rester. Jag förstår precis vad han menar och det kan vara bland det läskigaste som finns. Jag önskar bara att jag hade skrivit det först … och lika bra.

För övrigt var det här det 19:e inlägget som på något sätt handlade om bajs.

Andra bloggar om: , , , , ,

Dagens riktigt stora problem

Jag känner mig naken. Jag känner mig lätt förlamad, lite rädd och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Det är det stora ilandsproblemet i sin linda, när vardagens små bekymmer inte kan bli mycket värre. För egentligen behöver jag den inte – jag använder den inte ens speciellt mycket när jag jobbar – utan det är ett ”bara för att”. Jag får hoppas att jag överlever att min mobil ligger där kvar där hemma på köksbordet.

Andra bloggar om: , , , , , , ,