Inlägg taggade med seg

Is yesterday, tomorrow, today?

Igår: Mat, dryck och underhållning på Hörnet.
Idag: Ganska seg.

Läs andra bloggar om , , , , , , , ,

Igår är inte idag.

Gårdagen som var alldeles ljuvlig och vårlik har idag förbytts till något grått elände som dessutom kastar ner något som ser ut som snö. Plusgraderna gör som tur är att det inte stannar.

Gårdagens kväll var ett frosseri i friterade godsaker från Rådhuskällarens meny. Till det några öl och efteråt en drink.

Idag är jag lite seg – för ovanlighetens skull. Om en stund ska jag iväg och fika lite, sen blir det nog inte mycket mer gjort idag.

Klicka här och att ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

The sprit.

Oh my gosh. Gårdagens festiviteter gick aningen för långt känner jag idag. Någon väldigt ondskefull person envisades med att ställa Vodka/Lime-drinkar framför mig hela tiden … och då, artig som man är, måste man ju dricka upp dem också. Som om ölen jag redan fått i mig inte var nog.

Ugh, stånk och stön … idag är en seg dag.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , ,

Senare på kvällen…

Det var festligt hemma hos Titti igår. Så festligt att jag är alldeles seg idag. Kanske kan det bero på att jag drack ”ett par” öl där. Eller att vi hamnade på Källar’n och att jag fick i mig ett par öl till. Jag vet inte. Men seg är jag i alla fall idag.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Nyårslöfte

Inga löften om att sluta med det ena eller att börja med det andra. Saker som aldrig blir av. Inga vadslagningar som misslyckas och kostar dyra pengar. Inga löften om att göra mer eller mindre av det som jag kanske borde. Inga löften att bryta. Inga krav på mig själv att göra det jag inte vill. Inga krav på att vara andra till lags för att bli någon jag inte är. Jag är den jag är. Full av rätt och fel, brister och egenheter, laster och lättja.

Mitt löfte det här nya året som är 2009 är att inte ha något löfte. Mitt löfte är att vara precis som jag brukar. Ungefär som du. Fast bättre.

Nyårsaftonens fest igår var väldigt trevlig. Det var middag, tjo, tjim och klackarna i taket. Idag är jag trött, seg och ska alldeles snart gå iväg och äta en pizza. Sen blir det nog inte mer gjort idag.

Klicka här och ge mig en röst! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Måndagsmorgon

Idag tog det ovanligt lång tid att köra till jobbet. Snö, blåst, minusgrader och halt på vägen gjorde att bilarna framför mig körde väldigt långsamt. Men det gjorde faktiskt inte så mycket. Jag blev inte arg och satt och svor högt för mig själv i bilen. En dag som denna är ju uttrycket ”better safe than sorry” ganska passande.

Behöver jag säga att jag idag har en liten backlash efter helgen, att jag är tröttare och segare än vanligt?
Nej, jag trodde inte det.

BloggRegistret.seKlicka på den svart/vita rutan här bredvid, gör det. Det är bra att du gör det för då blir jag glad! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , ,

Dageneftermat

Efter gårdagens festiviteter sitter det fint med lite flöt-mat. Det känns som att en pizza och läsk är precis vad kroppen behöver. Dageneftermat är återhämtning. Resten av dagen kommer däremot tillbringas i soffan … i liggande läge.

BloggRegistret.seKlicka på den svart/vita rutan här bredvid, gör det. Det är bra att du gör det för då blir jag glad! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

…och så lite naket.

Igår bubblade vi bubbelbad, bastade, slappade, spelade lite spel och sen blev det en smaskig middag … och under hela dagen konsumerades en ansenlig mängd alkoholhaltiga drycker. Så det kommer att bli som jag skrev igår. En seg dag. Jag känner mig seg i alla fall. Och nyvaken.

BloggRegistret.seKlicka på den svart/vita rutan här bredvid, gör det. Det är bra att du gör det för då blir jag glad! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

Gentlemen

Idag ringde klockan och väckte mig. Trots att det är en lördags ledighet. Men det gjorde inte så mycket eftersom det idag säkerligen blir en kul och trevlig dag och en väldigt seg sådan i morgon.

Herrklubben har träff.

BloggRegistret.seKlicka på den svart/vita rutan här bredvid, gör det. Det är bra att du gör det för då blir jag glad! Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Med en filt över mig.

Oh crap. Jag som trodde att jag skulle klara mig undan förkylningar och sånt där skit. Tji fick jag, för där trodde jag uppenbarligen väldigt fel. Det började igår. Jag är seg, snorig och har en gnutta feber så att jag känner mig sådär … hängig. Det känns inget kul alls.

BloggRegistret.seKlicka på den lilla svart/vita rutan här bredvid, gör det. För det är bra att du gör det! Läs andra bloggar om , , , , ,