Inlägg taggade med kalender

Effektivitet

Saker är nedskrivna i kalendern och återigen har den där supereffektiviteten varit över mig och saker har blivit gjorda. Det tog tid. Det var pilligt. Men nu efteråt känns det ganska bra. Ett kliv i rätt riktning.

Nu ska jag åka hem. Sen ska jag nog vara ledig. Långhelg. Det känns ganska najs.

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

When the work is done

Måndagsmorgon med allt vad det innebär. Dessutom ett smattrande av regn på fönstren. På ett sätt trevligt, på det andra irriterande. Men så ser jag i min kalender att den här veckan består av en sån där trevlig röd dag på torsdag. Har jag tur kanske jag kan klämma till fredagen också. Det vore ju extra trevligt.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Papper och penna.

Jag är av den gamla skolan. Jag är omodern och tycker att en kalender och en reservoarpenna är det bästa sättet. För att komma ihåg saker. För att få en bra översikt över tiden som kommer.

Dessutom är det snyggt.

Tjatet och inköpet.

Argh, dessa måndagsmorgnar. De verkar aldrig ta slut. De kommer som i en strid ström. Varje vecka. Månad efter månad, år efter år. Kan vi inte en gång för alla bestämma att måndagar inte ska vara kvar i kalendern.

…och helgens inköp blev förresten Sigur Ròs senaste album ”Með Suð Í Eyrum Við Spilum Endalaust” och två låtar från albumet ”Songs for Tibet”; Underworld ”To heal (and restore broken bodies)” och Imogen Heap ”Hide & seek 2”.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,