Inlägg taggade med långhelg

Effektivitet

Saker är nedskrivna i kalendern och återigen har den där supereffektiviteten varit över mig och saker har blivit gjorda. Det tog tid. Det var pilligt. Men nu efteråt känns det ganska bra. Ett kliv i rätt riktning.

Nu ska jag åka hem. Sen ska jag nog vara ledig. Långhelg. Det känns ganska najs.

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Nice weather for ducks

Eftersom det är röd dag på fredag, vilket betyder ledig dag, så kollar jag vädret inför den långlediga helgen.

Det ser bra ut.

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Mer av allt

F-n, långhelgen gick alldeles för fort … som alla helger. Jag vill ha mer, längre och gärna med mycket bättre väder. Semestern känns för tillfället väldigt avlägsen.

Gårdagen var ju fin-fin, men resten av helgen sög ju vädermässig babianstjärt … och det är ju typiskt med tanke på de senaste veckornas kalasväder … och nu när jobbet kickar igång med en ny arbetsvecka så skiner solen igen.

Är det Murphy som bråkar med oss stackare? Kan ingen ta och lägga ner den där Murphy och få honom att sluta med sina fasoner.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

En bra sak

Bara en liten stund till, en liten jobbgrej. Sen långhelg. Ledig och det ska bli skönt. Det är trots allt ganska bra att den där sossedagen är en röd dag … och att jag tar fredagen också – tar den som i att jag ska vara ledig.

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Ja just det, så är det

Jag insåg just att det är påskvecka den här veckan … vilket ju är fantastiskt trevligt eftersom det betyder att det är kort arbetsvecka och lång helg med extra dagars ledighet … vilket betyder sovmorgon fler dagar än två … vilket också betyder att jag ska hem till mor och far och äta påskmiddag på lördag. Jag gillar det!

Skriv upp dig och var med på Earth Hour den 29 mars 2008! Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,