Inlägg taggade med snyggt

Papper och penna.

Jag är av den gamla skolan. Jag är omodern och tycker att en kalender och en reservoarpenna är det bästa sättet. För att komma ihåg saker. För att få en bra översikt över tiden som kommer.

Dessutom är det snyggt.

Fotografering

Såhär snyggt (host, host) är vårt hemmabygge till fotostudio för dagen. Med ett antal timmars retusch och fix så var det meningen att den här bilden skulle sammanfogas med några andra. Skylten skulle – helt logiskt – stå på månen.

Inga konstigheter, eller hur.

Klicka här och att ge mig en röst till. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

Förkylningsdilemmat

Fy f-n för förkylningar. Inte nog med att jag för tillfället är förkyld och får springa och snyta mig i tid och otid. Nu har jag de senaste dagarna snytit mig så mycket att jag blivit lite sådär lite fnasig runt näsborrarna. Och hur snyggt är det på en skala? Inte alls faktiskt. Det ser nästan ut som att jag gjort en Sanna Bråding och doppat snoken i kokainskålen. Inte okej!

Vill inte mer. Bort. Nu!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , och

Inte den bästa start på dagen.

Det är torsdagsmorgon och efter att ha hällt upp kaffet, tillsammans med mjölk och en sockerbit, i en kopp, så tänker jag gå och sätta mig vid mitt bord. Kollegans hund står i vägen så jag får lirka mig på sidan nerför tre-stegs-trappan och där står visst en skål med vatten som jag inte ser, snubblar på och skvätter ut en hel del av innehållet i koppen, på golvet och på mitt ena ben. Hunden står och dumglor och undrar säkert inte vad som hände … bryr sig inte alls om att mitt ena byxben nu ser ut att ha något slags camouflage-mönstrat jeanstyg. Snyggt liksom. F-n.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Work it baby!

Kom hem alldeles nyss och idag blev det visst en väldigt intensiv dag på jobbet. Förra veckan hade jag lite för lite att göra och den här veckan känns det som det har varit lite mycket. Idag har jag bland mycket annat gjort i ordning fem powerpointpresentationer på ungefär (sammanlagt) 150 sidor som alla skulle snyggas till … och att snygga till saker i det där programmet är, kanske inte svårt, men jäkligt omständigt. Jag gillar inte Powerpoint. Powerpoint är ren och skär ondska.

Att jag sen återigen på hemvägen fastnar och tvingas sitta i den där förbannade kön vid det där vägarbetet gör ju inte min hemresa angenäm direkt.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , ,

Hålla en tumme (eller båda)

En stor grej som jag (och resten av arbetsgruppen) har jobbat med den senaste tiden börjar äntligen bli färdig. Allt är förbaskat snyggt och bra. Nu ska bara brev typograferas, saker packas och tummar hållas.

Läs andra bloggar om: , , , , , , , ,

After work

Bilderna som jag satt och frilade använde jag sen till att göra en affisch och den blev ganska snygg. Nu får den ”ligga till sig” till i morgon så får jag se om det funkar eller inte. Då ska jag göra fler skisser på andra saker … och allt ska hänga ihop. Jag tror det blir bra. Mörkgrått är det nya svarta.

Rösta på mig!
Skriv upp dig och var med på Earth hour! Andra bloggar om: , , , , , , , ,