Inlägg taggade med röd dag

God morgon världen…

…och vilken morgon sen. Svårvaknad var jag som vanligt, men det är ju inte mycket att orda om. Det känns lite som fredag idag eftersom det är röd dag i morgon. Najs!

Sen ser jag att ett lagförslag i Texas vill tillåta collegestudenter att bära vapen på campus (eller i alla fall att förbjuda skolorna att förbjuda vapen) … och jag dånar lite när jag ser den där artikeln … only in America tänker jag. Only in America.

(Tack Lindalein för tipset!) Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , ,

When the work is done

Måndagsmorgon med allt vad det innebär. Dessutom ett smattrande av regn på fönstren. På ett sätt trevligt, på det andra irriterande. Men så ser jag i min kalender att den här veckan består av en sån där trevlig röd dag på torsdag. Har jag tur kanske jag kan klämma till fredagen också. Det vore ju extra trevligt.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Nice weather for ducks

Eftersom det är röd dag på fredag, vilket betyder ledig dag, så kollar jag vädret inför den långlediga helgen.

Det ser bra ut.

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

The neverending story

Morgon igen och en helt vanlig sådan. Svårstartad (såklart) och redan torsdag. Det var väldigt vad den här veckan gick fort – vilket inte är så konstigt eftersom det var röd dag i måndags.

Idag blir det nog ganska mycket retusch för min del. Fem bilder som ska bli en. Klurigt, men ändå ganska skönt att sitta och pilla med.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

It's a fine day

Man skulle nästan kunna säga att det är söndag idag även om det ju faktiskt egentligen är måndag. En röd dag som är en ledig måndag är ganska skönt.

Jag gillar’t.

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

En bra sak

Bara en liten stund till, en liten jobbgrej. Sen långhelg. Ledig och det ska bli skönt. Det är trots allt ganska bra att den där sossedagen är en röd dag … och att jag tar fredagen också – tar den som i att jag ska vara ledig.

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Dag och vecka

Det är skönt att det var röd dag i måndags och helt plötsligt kastas dagarna tillbaka i oordning. Dagens onsdag känns som en tisdag och helt plötsligt har halva veckan gått. Fast den liksom inte har det egentligen fast den ju visst har det. Spännande det där, att vara veckovill … och varför heter det så när det är dagarna som är vilse?

Ni har väl kollat på det där klippet här nedanför … det är så vansinnigt roligt … jag har kollat på det säkert tio gånger och skrattar bara mer och mer för varje gång.

Andra fina bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , och