Inlägg taggade med trevligt

Kôrvgrillning

Efter en härlig sommarkväll med solsken, kôrvgrillning och trevligt sällskap är jag hemma igen … lite sådär lagom småseg med ett par timmars slappande innan det är dags att krypa till sängs.

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Whohooo!

Whohooo! Jag är rik! Rik som ett troll … eller typ inte. Men skattepengarna har trillat in på kontot och det känns ganska trevligt. Nu vill jag köpa någonting som jag inte behöver.

Läs andra bloggar om , , , , ,

When the work is done

Måndagsmorgon med allt vad det innebär. Dessutom ett smattrande av regn på fönstren. På ett sätt trevligt, på det andra irriterande. Men så ser jag i min kalender att den här veckan består av en sån där trevlig röd dag på torsdag. Har jag tur kanske jag kan klämma till fredagen också. Det vore ju extra trevligt.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Flowerz

På gården utanför mitt jobb blommar marken. Små blommor. Vita och fina. Om det är mossan som blommar eller om det är blommor som blommar i mossan har jag ingen aning om, men det ser ganska trevligt ut.

Läs andra bloggar om , , , , ,

I don't know what it is

Ett träd i den lilla parken bredvid mitt jobb blommar som f-n. Stora fladdriga blommor. Vita och fina. Vad det är har jag ingen aning om, men det ser ganska trevligt ut.

Läs andra bloggar om , , , , , ,

After hours

Efter jobbet, när jag kom hem till byn, för att det är fredag och fredagar är ju så otroligt trevliga dagar, så blev det några öl på Valvens After Work.

Efter de där ölen så blev det en stros i solskenet. Vädret är ju så ljuvligt att om jag vid tillfället hade suttit på en stol så hade jag trillat av den.

Vindstilla, solsken och till och med nästan varmt trots att det började bli kväll. Det är såhär års min fina lilla by vaknar till liv och visar sig från sin bästa sida. Jag gillar’t.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Sun hits the sky

När jag kom hem efter onsdagsfika och en runda i matbutiken såg jag att några små solar hade landat på marken utanför mitt hus. Det tyckte jag var trevligt.

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Den där vita grejen.

Det snöar ute och har gjort det hela dagen. Det är vitt på marken och ljuset blir bättre. Jag blir – om det inte vore för palt-koman efter de wokade nudlarna med kyckling – piggare. Men även om det blir ljusare och på ett sätt ser trevligt ut med snö, så vill jag inte ha det. Jag vill ha vår och jag vill ha det nu.

Klicka här och att ge mig en röst till. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Vårkänslor. Nästan i alla fall.

Även om det är ganska friskt (kallt) ute, så är det ju fantastiskt trevligt att man får se en blå himmel och en sol som skiner … och vore det inte för de några minusgrader som det faktiskt är, så skulle man nästan kunna få för sig att man fick en gnutta vårkänslor.

Klicka här och att ge mig en röst till. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Snö och noll grader

När jag vinklade upp persiennerna i morse var det vitt på marken. Snö. Och inte bara en sånt där tunt lager, utan flera centimeter. Och mer snö skulle det kunna bli, för det snöade fortfarande. Om det nu bara fick ligga kvar en stund, utan slask och utan att det smälte bort så hade det ju faktiskt varit lite trevligt. För ljusets skull. För ljudets.

Chansen är nog dock ganska liten eftersom termometern inte visade några grader.

Klicka här och ge mig din röst en gång till. För visst är det väldigt mycket roligare om jag hamnar jättehögt på listan! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , ,