Inlägg taggade med mamma

In the name of the father

Fika i solen på GKs uteservering. Strosande längs vattnet. Mamma svan ligger på samma ställe som hon gjort förut och går man för nära kommer pappa svan i en rasande fart för att se till att man inte kommer närmare.

Sen spenderade jag en timma i brassen på terassen. Hörlurar med bra musik och varm sol gör att jag nästan somnar en liten stund. Idag fyller förresten min fina pappa år, så ett stort grattis till honom!

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Inte riktigt som förr.

Oh my gosh. Det är min födelsedag idag. Damn, jag börjar bli gammal. Dessutom känns det lite som om jag inte riktigt har tid att fira mig själv … eller är det kanske bara så att jag försöker låtsas som ingenting?

Jag fyller inte jämnt eller så. Det är ju bara en sån där ingen-speciell-födelsedag. Till skillnad från förr i tiden, när jag var en liten knodd, för länge, länge sedan. Då jag låg i sängen på morgonen och otåligt låtsades sova när jag väntade på att resten av familjen skulle komma in i rummet och sjunga ”Ja, må han leva”.

Mamma ringde häromdagen och undrade vad jag tänkte hitta på idag och det enda jag kunde fundera på var att jag skulle jobba och att det inte blir något firande i år … för efter jobbet har jag lite grejer som jag måste fixa med, lite upptagen med annat. Julen bland annat. För nu är det jul igen, bom faderalla, bom faderalla, bom faderalla lej. 

Men jovisst, ändå; hurra, hurra, hurra, det är min födelseda’!

Jag tycker ju självklart om att folk kommer ihåg mig och gratulerar, men årets födelsedag känns helt enkelt inte … så viktig. Det känns som vilken dag som helst.

Skrev jag verkligen det där?! Det var ju konstigt. Det skulle jag aldrig ha gjort då, förr i tiden, när jag var liten.

Kanske ska jag fixa en liten tårta i helgen?

Jag får se hur det blir.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

Fars dag (i förskott)

Idag har jag varit hemma hos mamma och pappa för att fira fars dag (eftersom de inte är hemma i morgon). Smaskig mat, fika med tårta och ett parti TP.

…och det såg ju så bra ut för min del. Alla pluttar på plats och in mot mitten. Sen fick jag visst snurra runt där ett tag så att de andra kom ikapp och det slutade med att min bror hann före och vann. Jävla bror.

Sen pratade vi om mina knän (pappa hade läst det här). Jag opererade bort några knölar i dem när jag var typ tio år och det visade sig att mamma och pappa hade kvar ett brev från doktorn. En av de där knölarna visade tecken på reumatism och jag fick tydligen åka tillbaka för undersökningar och tester. Något jag inte har något som helst minne av att jag har varit med om.

Men det gör inte så mycket. Det känns inte som att jag haft/har någon reumatism i mig och … peppar, peppar … jag vill inte ha i framtiden heller.

BloggRegistret.seKlicka på den lilla svart/vita rutan här bredvid, gör det. För det är bra att du gör det! Läs sen andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Den!

Så har jag varit hemma hos mor och far och fått favoritmaten. Mammas kyckling. Du vet, det som i min värld är världens godaste maträtt. Mätt blev jag. Väldigt mycket. Så pass att jag var tvungen att somna i fåtöljen en stund efteråt. Sen åt vi tårta också. Det var ju ändå pappsens födelsedag igår.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , ,

Wake up!

Det känns inte speciellt häftigt att jag vaknade klockan 07:40 idag. Jag skulle vilja sova väldigt mycket längre. Kanske till tio ungefär hade varit lagom.

Idag blir det lite mat och kanske en tårtbit … för jag ska hem till pappa (och mamma också för den delen) och säga grattis till honom eftersom han fyllde år igår.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

Ja just det, så är det

Jag insåg just att det är påskvecka den här veckan … vilket ju är fantastiskt trevligt eftersom det betyder att det är kort arbetsvecka och lång helg med extra dagars ledighet … vilket betyder sovmorgon fler dagar än två … vilket också betyder att jag ska hem till mor och far och äta påskmiddag på lördag. Jag gillar det!

Skriv upp dig och var med på Earth Hour den 29 mars 2008! Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

Som jag tjatat … här är den!

Såhär ser den ut. Den som jag har hyllat i alla år. Den som jag har berättat för alla om hur fantastisk den är och den som i min värld är bättre än allt annat; mammas kyckling.

Andra bloggar om: , , , ,