Inlägg taggade med sovmorgon

Sovmorgon

Jag var ”tvungen” att ta lite sovmorgon i morse. Det var ju väldigt tråkigt. Eller inte. En timma senare än vanligt åkte jag iväg för att hämta ett provtryck hemma i byn som skulle med till jobbet. Strålande solsken är det också. Den här dagen är ganska okej ändå – för att vara en tisdag.

Läs andra bloggar om , , , , , ,

En ledig fredag.

Sovmorgon idag. Frukosten är uppäten, skägget är rakat, huvudet är snaggat och kroppen är duschad. Nu är jag redo för en ny dag.

Läs andra bloggar om , , , , , ,

Pictures last longer

Det här blir som en liten bildhistoria, över dagen, som den har varit hittills. Efter min lilla sovmorgon kastade jag in en tvätt i tvättmaskinen. När den var klar hängde jag in en del av den i torkskåpet och den andra delen i torktumlaren.

Vi fikade. Sen stod vi bara och glodde en stund. Som dumma fån.

Vi strosade längs Storgatan en kort sekund … och kollade in en snabb sväng på Ister.

Titti och jag åkte till ett par handelsträdgårdar. Hon ville ha Pelargoner, men tji fick hon. Den sorten hon ville ha fanns inte…

…själv tyckte jag det var mer intressant med en humla som surrade runt de blåa blommorna.

Vi åkte iväg en sväng och åt en liten lunch på McDonken. Flottigt och gott.

Sen spelade vi äventyrsgolf. Inte så äventyrligt kanske, men roligt.

När vi kom hem till byn igen så såg himlen väldigt grå och trist ut.

Jag gick och handlade lite. En liter mjölk och en apelsinläsk.

Nu ska jag lägga mig här en stund.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Up the morning

Sovmorgon … pffft … och vem tror du vaknade precis som vanligt i morse? Ja just det … jag! Om man nu har lite sovmorgon och vill sova lite längre än vanligt, ställer om den ena väckarklockan så är det en ganska bra idé om man ställer om den andra också (ja, jag har två väckarklockor). Naturligtvis somnade jag om efter en stund. Men rytmen rubbades och den där sovmorgonen som jag hade hoppats på blev inte riktigt av.

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Sleep on the left side

Jag har ”påtvingad” sovmorgon i morgon och jag kan ju inte påstå att jag är ledsen över det. Inte alls faktiskt. Men så råkar det visst bli när jag måste hämta en grej på vägen till jobbet och måste göra det mycket senare än jag brukar åka.

Jag gillar’t.

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Monday struggle

Måndag. Idag fick jag en halvtimmas sovmorgon eftersom jag skulle iväg och hämta några grejer hemma i byn som skulle med till jobbet. Lika trött är jag ändå. En halvtimmas extra sömn gör uppenbarligen varken från eller till.

Läs andra bloggar om , , , , , , , ,

Konfucius

Först hade jag tänkt att åka till Örebro idag. För att göra något annat än det vanliga. Men eftersom jag sov lite för länge så blev det ingenting med det. Det får bli en annan dag. Det blev en fika och en stros, längs vattnet och förbi kyrkan – allt som vanligt alltså. Det är lite som det där uttrycket den gamle Konfucius en gång tydligen yttrade: ”Igår kväll smidde jag tusen planer, i morse gjorde jag som vanligt.”

Klicka här och ge mig en helt ny röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , ,

Är det inte det ena, så är det det andra.

Att försöka ha sovmorgon hos mig en vanlig vardag är helt enkelt omöjligt. Jag hade ställt klockan på åtta i morse. Skönt med en extra timmas sömn, tänkte jag.

Så blev det ju naturligtvis inte.

Vid sju-snåret, någonstans alldeles i närheten, var det någon idiot som tyckte att det var lämpligt att börja använda en motorsåg (och jag antar att det var en kommunanställd dåre som beslutat sig för att såga ner och stycka upp julgranen på torget).

Motorsågar låter ganska mycket.

Ungefär när jag börjat försöka stå ut med det där vidriga motorsågsljudet så kommer lastbilarna och backar in under sovrummet. Vet du hur irriterande en lastbils backsignal kan låta?
– Enormt jätteirriterande!

Så sovmorgon en vardag? Jag skulle inte tro det.

Klicka här igen och ge mig ännu en röst. För visst är det roligt om jag hamnar högt upp på listan!

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Knakelibrak

Andra halvan av eftermiddagen gick som sagt inte riktigt som väntat när servern på jobbet knakade ihop. Det blev lite svårt att göra saker och det som behövdes för att göra det jag skulle göra ligger där, oåtkomligt. Vår servicekille ska tydligen komma ikväll och förhoppningsvis reda ut problemet, så jag hoppas att det är fixat i morgon förmiddag (yeah, jag har sovmorgon i morgon!) när jag kommer till jobbet.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,

Normalitet

Tillbaka till vardagen och tillbaka till jobbet igen efter julens och nyårets ledighet. Ärligt talat skulle jag inte ha något mot att att vara ledig lite till. För finns det något skönare än långa sovmorgnar och att lufsa runt i långsamt tempo och inte göra någonting speciellt alls (ja det gör det, men du vet vad jag menar).

Klicka här och ge mig en röst! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,